Barion Pixel Jacob Tremblay kész felnőtt! Így festett a Netflix My Father’s Dragon című filmjének premierjén – Coloré

Jacob Tremblay kész felnőtt! Így festett a Netflix My Father’s Dragon című filmjének premierjén

2022. 10. 26.

A gyerekszínészek gyorsan felcseperednek és, ha egy-két évig nem látjuk őket, elképesztő lehet a változás, amit tapasztalunk. Ez pedig Jacob Tremblay-re is igaz.

Jacob Tremblay hosszú idő után lépett a vörös szőnyegre, mégpedig a hollywoodi TCL Chinese 6 Theatre-ben, ahol egy új netflixes produkció került bemutatásra.

A 16 éves színészt olyan filmekben láthattuk, mint az élete első debütálásának számító A szoba (2015) Brie Larsonnal, majd szerepelt Az igazi csodában, a Jó srácokban, az Álomdoktorban, a Bezárva című thrillerben és több szinkronszerepe is volt.

Jacob Tremblay
Jacob Tremblay, Brie Larson A szobában (2015). Forrás: Northfoto

A szoba című filmben nyújtott alakításáért Jacob elnyerte a Critics’ Choice Awardot, a kanadai Screen Awardot, és ő lett a Screen Actors Guild Award legfiatalabb jelöltje a férfi színész kategóriában is, amelyeket mind kiemelkedő teljesítményéért zsebelhetett be. Tremblay hihetetlenül tehetséges és egy kimondottan helyes tinédzserré érett, akit sokan fel sem ismertek. Legközelebb az élőszereplős Disney mesében, A kis hableányban láthatjuk majd.

Most viszont a Netflix új animációs filmjét reklámozta, a My Father’s Dragon-t, melyben ő a főhős, Elmer Elevator hangja. A másik főszereplőt – Borist, a sárkányt – pedig a Stranger Things sztárja, Gaten Matarazzo szólaltatja meg. A mesében olyan neves művészek fogják még a hangjukat a karaktereknek kölcsönözni, mint Whoopi Goldberg, Adam Brody és Leighton Meester.

Jacob Tremblay
Forrás: Northfoto

A fiatal színész egyébként nagyon tudatosan kezeli a színészet hozta hírnevet és ismertséget. Egy interjúban elmondta, hogy addig akar színészkedni, amíg élvezi, illetve igyekszik egy-egy szerepet nem a kasszasiker, hanem sokkal inkább a mély mondanivalója miatt elvállalni, amelyekkel valódi és hiteles üzenetet tud közvetíteni az emberek felé.

Jacob azt is elárulta, hogy természetesen színészként képzeli a jövőjét, de nem fog kétségbeesni, ha az élet másfelé sodorja.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto