Barion Pixel Tragédia! Elhunyt a Rocksuli egykori gyerekszínésze – Coloré

Tragédia! Elhunyt a Rocksuli egykori gyerekszínésze

2021. 05. 27.

A Rocksuliból ismert Kevin Clark mindössze 32 éves volt.

Sokan emlékeznek a 2000-es évek egyik legnépszerűbb vígjátékra, a Rocksulira, amelynek főszerepében Jack Blacket és egy tucatnyi tehetséges gyerekszínészt láthattunk.

'the School Of Rock' By Richard Linklater, Usa/germany, 2003.
Forrás: Northfoto

Tegnap azonban szörnyű hír rázta meg az egykori kollégákat és a világot is, ugyanis Kevin Clark – aki a filmben a vadóc dobost, Freddy Jonest alakította – balesetet szenvedett. A hírek szerint Clark motorral közlekedett, amikor egy autóval ütközött. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy – bár próbálták újra éleszteni – nem tudták megmenteni az életét.

A 32 éves színész halálának hírét ugyan hivatalosan egy portál sem erősítette meg, azonban a közösségi oldalain minden rajongó és barát részvétét nyilvánította a családnak. Természetesen köztük Jack Black is, aki egy megható posztban emlékezett meg szeretett kollégájáról.

„Borzalmas hírek. Kevin elment. Túl korán. Gyönyörű lélek. Annyi nagyszerű emlék. Megszakad a szívem. Szeretet küldök a családnak és a Rocksuli egész közösségének.”

Clark és Black 18 év után is nagyon jó barátságot ápoltak egymással, így nem csoda, hogy a sztár teljesen összeomlott a hír hallatán.

Forrás: Hollywoodreporter.com