Barion Pixel Brie Larson is csatlakozik a Halálos Iramban 10. részéhez – Coloré

Brie Larson is csatlakozik a Halálos Iramban 10. részéhez

2022. 04. 10.

Igazán nagy kasszasikernek ígérkezik a Halálos Iramban franchise 10. része, ugyanis újabb A-listás sztár csatlakozik a stábhoz, mégpedig Brie Larson személyében.

Brie Larson is beadta a derekát a készítőknek, a hírt Vin Diesel oldalán árulták el egy közös képpel. Az Oscar-díjas színésznő szerepéről még nem sokat tudni, de az biztos, hogy a sorozat tősgyökeres szereplője, Diesel mindenkinél jobban várja, hogy a 32 éves hírességgel dolgozhasson.

Variety's Power Of Women Los Angeles 2019
Forrás: Northfoto

„Igen, igen, igen… látjátok ezt az angyalt a vállam felett, aki megnevettetett, és azt mondjátok magatokban, ez bizony Marvel kapitány. Nyilvánvalóan sok szeretet és kacagás van ezen a képen. Amit viszont nem láttok, az a Fast10-ben bemutatkozó új karakter. Fogalmatok sincs róla, mennyire lenyűgöző és időtlen lesz ő a mitológiánkban. Túl a szépségén, intellektusán és az Oscar-díján, ez a mély hatással bíró lélek valami olyasmit fog nyújtani, amire  valószínűleg nem számítottatok, ugyanakkor vágytatok rá.” – írta képe alá a színész Brie Larsonról.

Sokan arra tippelnek, hogy Cypher (Charlize Theron) rég nem látott húgát fogja alakítani, de ez biztosan csak később fog kiderülni, ahogy az is, hogy a jók vagy a rosszak oldalán láthatjuk majd a sztárt.

Halálos Iramban
Forrás: Northfoto

Brie Larson egyébként a 2015-ös A szoba című alkotásért kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat, de olyan nagy sikerű filmekben is láthattuk, mint a Marvel kapitány, a Bosszúállók: Végjáték vagy a Kegyelem ára.

Forrás: deadline.com