A rajongók el vannak képedve a Két pasi meg egy kicsi sztárjának külsején

2021. 09. 01.

Ki ne ismerné Jake Harpert, a Két pasi meg egy ennivaló karakterét, aki 2003-tól egészen 2013-ig nevettette meg a nézőket?!

Az őt megformáló Angus T. Jones konkrétan a tévénézők szeme előtt nőtt fel, aki hírnevét és gazdagságát is a szériának köszönhette, ám ő több interjúban is elmondta, hogy a sorozat okozta népszerűség teljesen tönkre tette az életét.

Angus T Jones
Forrás: northfoto.com

Távozása igencsak botrányosra sikerült, sőt mi több, mindenkit arra biztatott, hogy bojkottálják a sorozatot. Ezt követően még felbukkant egy filmben, de 2016 óta semmiben sem lehetett látni. Nem is csodáljuk, hiszen az egykori tündéri kisfiúból egy magából kifordult, túlsúlyos 27 éves férfi lett. A róla készült legfrissebb képeken mezítláb, hosszú szakállal és sapkában látni Los Angeles egyik forgalmas utcáján.

Angus – aki egyébként minden idők legjobban fizetett tinédzsereként vonult be a történelembe – keresztény hívőként nem bírt azonosulni szerepével. Jake karaktere ugyanis vele együtt nőtt, így egyértelmű volt, hogy a készítők olyan történetekkel szeretnék feldobni a szériát, mint például az idősebb nőkkel való randevúzás vagy a szexuális jellegű jelenetek. Egy idő után teljesen összeegyeztethetetlennek érezte a személyiségét és a műsorban való szerepét.

Az egykori gyerekszínész a 11. évadban már nem szerepelt, de a 12. évad zárórészére visszatért. Jones egyébként a Coloradói Egyetemen tanult zsidó tanulmányokat színészi pályafutása után.

Forrás: dailymail.com