Barion Pixel Az agyalapimirigy-daganaton túl: 4 dolog, amivel inspirálja a nőket a ma 41 éves Király Linda – Coloré

Az agyalapimirigy-daganaton túl: 4 dolog, amivel inspirálja a nőket a ma 41 éves Király Linda

2024. 02. 28.

Király Linda több nőnek is példát mutat, és nem is egy dologgal. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük, hogy miért is lehet inspiráló a tevékenysége nekünk, nőknek.

Király Linda nemcsak kiemelkedő hangjával lopta be magát a szívünkbe, hanem cselekedetivel és megjelenésével is.

Az énekesnő New Yorkban született, és nyolcéves kora óta énekel. 1999-ben költözött Magyarországra a családjával, amikor is számos színpadi produkcióban szerepet kapott. Emlékezetes dala a Szerelem utolsó vérig, Presser Gábor pedig kifejezetten Linda hangjára írta a Két szív című dalt.

Király Linda, az inspiráló nő

Habár énektudását és hangját nem tudjuk utánozni, az énekesnő számos olyat tesz, amivel az élet különböző területein inspirálja nőtársait. Mondatai és példamutatása megfontolandó, és bárki megtalálhatja azt, amivel tud azonosulni, hiszen az élet számos területén példaértékű, ahogyan nyilatkozik vagy éppen cselekszik.

Példát mutat

Az énekesnő számos támadást kapott már amiatt, hogy a kilók látványosan ingadoznak rajta, ám ő felvette a kesztyűt, és célja, hogy megmutassa a hasonló alkatú nőtársainak, hogy ducibban is lehet szexi az ember lánya, és a mozgás is lehet esztétikus.

Meg akarom tanulni végre szeretni azt a testet, amiben élek

-mondta, majd hozzátette, hogy fontos, hogy akkor is jól érezzük magunkat a testünkben, ha nem felelünk meg az általános elvárásoknak.

Meg kell tanulnunk nőként azt szeretni, ami éppen van. Mindenki igyekszik, hogy egészségesebb legyen, vékonyabb, de attól még a jelenlegi helyzetet nem szabad utálni, magunkat nem szabad utálni.

Linda nem titkolja, hogy megküzd a testével, ugyanis egy agyalapi ciszta miatt számos nehézséget okoznak számára a mindennapok. Diéták tömkelege ellenére hízott, hőhullámokkal és alvászavarral küzd, és a hajhullás is állandó probléma az életében.

Kitartó

Az énekesnő rendkívül kitartó, és ezt a Dancing with the Star színpadán is megmutatta. Mint mondta, újdonság volt számára, hogy rá van szorulva a testére, és a próbák fizikailag igen komoly megterhelést jelentenek neki. A próbákra fájdalomcsillapító-krémekkel kellett készülnie, ám ennek ellenére nem mondta le őket vagy adta fel a versenyt, így a fájdalommal is szembenéz, ha előtte lebeg a cél.

Bátor

Király Linda bátran kilép az állóvízből, ha úgy érzi, ezzel segít magán. Tíz év után szakított a párjával, ami igencsak nehéz döntés lehetett számára, de úgy érezte, hogy változtatnia kell az életén.

Nem voltam olyan állapotban, hogy fairnek tartsam, hogy maradjak ebben a kapcsolatban. Nem voltam jól még. (…) Muszáj volt nekem drasztikusan változtatnom az életemen ahhoz, hogy én helyrejöjjek. Egyedül akartam lenni, és magammal foglalkozni.

Kiáll magáért

Király Lindát folyton kritizálják az alkata miatt, nem törődve azzal, hogy emberfeletti küzdelmet folytat kilókkal. Az énekesnő egy idő után megelégelte, hogy bántják, és nem hajlandó többet foglalkozni a rosszindulatú kommentekkel:

Nem is engem zavart ez az egész. De az, hogy ott tartunk, tök mindegy, ki milyen keményen dolgozik, mit tesz le az asztalra, milyen tehetsége van… Az számít, éppen egy vagy két kiló plusz van rajta. Milyen példát mutatunk így a fiatal generációnak, hogy csak ez a fontos?

Király Linda bizonyosan jó példával áll elő, és sokan tehetnénk úgy, ahogyan ő! Fogadjunk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és ebből próbáljuk kihozni a legjobbat, hiszen közel sem csak a kilók számítanak!

Forrás: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT és ITT.

Nyitókép forrása: RTL