Barion Pixel Számítsunk extra jelenetre az Infinity Pool című horror végén a moziban? Íme a válasz! – Coloré

Számítsunk extra jelenetre az Infinity Pool című horror végén a moziban? Íme a válasz!

2023. 01. 30.

A horror franchise-akra gyakori jellemző, hogy érdemes megvárni a stáblistát, mert a végén vagy egy plusz jelenet, ami kiegészítheti a látottakat vagy előkészíti a folytatást.

Persze nem csak a horrorok esetén szokott ilyen extra jelenet lenni, de az Infinity Pool esetén különösen felmerült a kérdés, miután kiszivárogtak róla infók a tesztvetítés után. A kimondottan beteg és gyomorforgató történet főszereplői Mia Goth, Alexander Skarsgård és Cleopatra Coleman.

Az Infinity Pool a tengerentúlon már elstartolt, és valósággal sokkolja még a legelvakultabb horror rajongókat is, mert annyira bizarr és csavaros, illetve nem kliséken és jump scare-eken alapuló darab.

Infinity pool horror
Forrás: YouTube

A hivatalos szinopszis a filmhez így szól:

Miközben James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeten üdülnek, tökéletes vakációt élveznek az érintetlen strandok, a kivételes személyzet és a felhőtlen napsütés közepette. Ám a csábító és titokzatos Gabi (Mia Goth) unszolására kimerészkednek az üdülőhely területén kívülre, és egy erőszakkal, hedonizmussal és kimondhatatlan horrorral teli szubkultúrában találják magukat. Egy tragikus baleset folytán zéró tolerancia politikával kell szembenézniük: vagy kivégeznek, vagy ha elég gazdag vagy ahhoz, hogy megengedd magadnak, inkább nézheted, ahogy meghalsz.

Hogy ezt, hogyan is kell elképzelni, azt már az előzetes is sejteti – létrehoznak egy klónt. Azok a rajongók, akik megnézik a filmet, valószínűleg tudni akarják, érdemes-e maradniuk a stáblista végéig, egy bónusz jelenetre várva. Manapság sok film, különösen azok, amelyek egy franchise részét képezik, extra felvételeket tartalmaznak a végén, hogy ráhangoljanak a jövőbeli részekre vagy szimplán, hogy a közönségnek bónuszt adjanak. Nos, elárulhatjuk, hogy az Infinity Pool végén nincs ilyen.

Ettől a ténytől függetlenül érdemes lesz beülni a két órányi nyomasztó és megrettentő képeket bemutató mozira, hiszen Brandon Cronenberg író-rendező ismét az emberi moralitás határait feszegeti és nyers válaszokat ad azokra a kérdésekre, mennyire kegyetlen is az emberi természet. Az Infinity Pool nem folytatása 2020-as művének, a Possessor-nak, de hasonló mélységekbe visz és tart tükröt az emberi fajnak.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: YouTube