Barion Pixel 25 év különbséggel egy napon – Így ünnepelte születésnapját Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones – Coloré

25 év különbséggel egy napon – Így ünnepelte születésnapját Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

2023. 09. 26.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones nemcsak életüket osztják meg egymással, hanem születésnapjukat is!

Michael Douglas és gyönyörű felesége, Catherine Zeta-Jones ugyanazon a napon, szeptember 25-én születettek. Természetesen jó pár év különbséggel: Michael Douglas épp 25. születésnapját ünnepelte, amikor későbbi felesége világra jött.

Nemrégiben az olaszországi Portofinóban vásárolgattak. A képeken jól látszott, hogy bár több, mint két évtizede együtt vannak, ugyanúgy szeretik egymást, mint a kezdetek kezdetén, és ez mostani születésnapjukon is kiderült!

Így ünnepelt Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

A házaspár a rajongók legnagyobb örömére az Instagram-oldalán is megemlékezett a különleges napról. Michael Douglas egy olyan képet osztott meg, ahol felesége homlokát csókolja, és boldog új évet kívánt feleségének, aki kommentben megköszönte a megemlékezést.

Catherine Zeta-Jones egy videóval köszöntötte szerelmét: a montázsban zenei alapra, Elvis Presley Feverjére váltakoznak a képek, melyeken a színész gyerekkorától kezdve látható. Szerepel benne édesapja, Kirk Douglas, és a közös gyermekeik is, a ma már 23 éves Dylan és a húszéves Carys is.

A Catherine Zeta-Jones készítette videóban Michael Douglas édesapja is szerepel / Kép forrása: Bettmann / Getty Images
A Catherine Zeta-Jones készítette videóban Michael Douglas édesapja is szerepel / Kép forrása: Bettmann / Getty Images

A pár először 1998-ban találkozott, a Deauville-i Filmfesztiválon. Douglas a Tökéletes gyilkosság című filmjét, míg Zeta-Jones a Zorro álarca című filmet népszerűsítette. Mint a színész egy interjúban elmondta, amint meglátta későbbi feleségét a filmben, megkérte menedzserét, hogy szervezzen le vele egy találkozót. A randevú hamar összejött, és Douglas nem aprózta el az udvarlást! Már az első este ezt mondta Catherine Zeta-Jones-nak: ,,tudod, hogy én leszek a gyerekeid apja”.

A következő évben eljegyezték egymást, majd 2000. augusztusában megszületett a fiuk, Dylan.

Akárcsak a születésnapjukról, esküvőjükről is megemlékeztek az Instagramon: míg Michael egy esküvői fotót posztolt, s hozzá egy szép üzenetet, Catherine egy friss képet tett ki, hasonlóan kedves, szerelmes szöveggel.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images