Barion Pixel Így néz ki smink nélkül Pamela Anderson – Jamie Lee Curtisnek is megvan róla a véleménye! – Coloré

Így néz ki smink nélkül Pamela Anderson – Jamie Lee Curtisnek is megvan róla a véleménye!

2023. 10. 03.

Pamela Anderson nemrégiben jelentette be, hogy nem sminkel többé, és ezt be is tartja. Meg is vannak a reakciók a sztárvilágból; Jamie Lee Curtis sem tartotta magában, hogy mit gondol erről!

Pamela Anderson mindig is figyelt arra, hogy makulátlanul jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Életében azonban nemrégiben szomorú változás történt: elhunyt a sminkese, akit a legjobb barátjának is tartott. Alexis Vogel távozása olyannyira lesújtotta az énekesnőt, hogy úgy döntött, egyáltalán nem fog sminkelni. Bár sokan gondolták, hogy idővel meggondolja magát, a Párizsi Divathéten valóban festék nélkül jelent meg, amivel vonzotta a tekinteteket. Senki nem számított rá, hogy a szépségéből élő színésznő valóban meglépi, hogy nem rejti el ráncait és bőrhibáit, ám a sztár bátorságáról lett tanúbizonyságot!

Jamie Lee Curtis véleménye Pamela Andersonról

A színésznőt valósággal lenyűgözte a Baywatch egykori sztárjának lépése. Mint írta:

A természetes szépség forradalma hivatalosan is elkezdődött!

Mint kifejtette, Pamela Anderson smink nélkül is ugyanúgy pózol és mosolyog, mint nélküle, és ugyanolyan tekintéllyel jelenik meg vagy ül le egy asztalhoz, mintha sminkben lenne. Egyfajta lázadásként jellemezte kolléganője lépését, hiszen a sztárok világában kevesen vállalják a természetes vonalaikat.

Pamela Anderson smink nélkül jelent meg a Párizsi Divathéten / Kép forrása: Stephanie Cardinale-Corbis / Getty Images
Pamela Anderson smink nélkül jelent meg a Párizsi Divathéten / Kép forrása: Stephanie Cardinale-Corbis / Getty Images

Pamela Anderson nemcsak arra figyel, hogy mellőzze az arcfestéket, hanem arra is, hogy a haja és a ruhái is a minimalista stílust képviseljék. Csodás ruhakollekcióját is eladásra szánja, ezáltal nemcsak ruhásszekrényét, hanem elméjét is felszabadítja. Mint mondta, a ruhák emlékek, és nem azért vannak, hogy tartogassa őket, hanem azért, hogy másokkal is megossza.

Azt még nem lehet tudni, hogy a Baywatch-sztár mikor kezdi el árulni a ruháit, de azt tervezi, hogy mindentől megválik, így a rajongók akár egyedi daraborka is lecsaphatnak!

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images