Barion Pixel Így fest most A klinika egykori dokija – Coloré

Így fest most A klinika egykori dokija

2021. 07. 04.

A most 66 éves színészre mindenki emlékszik, aki csak egy részt is látott A klinika című sikersorozatból.

Mindenki Udo Brinkmannját, azaz a müncheni születésű Sascha Hehn-t az 1980-as évek kedvenc sorozatában, A klinikában ismerte meg a világ, amit a mai napig gyakran ismételnek egyes tévécsatornák. Olvadoztak akkoriban a nők, amikor meglátták a sármos dokit, és persze rettentően örültek, hogy az Álomhajó című sorozatban is láthatják.

A 66 éves német színész Victor Burger karakterét alakította, évtizedeken át utazgatta körbe a sorozatnak köszönhetően a világot, és szebbnél szebb helyeken forgatott.

A klinika című sorozatban igazán ismertté vált, ismertségét az Álomhajóval tartotta fenn hosszan, azonban mióta a kilépett az utóbbiból, visszavonult, és inkább élvezi nyugdíjas éveit. Szerelmével, Gloriával évek óta együtt vannak, horgászni járnak, és a színész rendszeresen golfozik, és kiélvezi a pihenős éveket.

A klinika rajongói 2005-ben viszontláthatták a színészt A klinika – Újra együtt című romantikus filmben, sőt, A klinika – Húsz év múlva címmel is készült egy alkotás, amelyben szintén feltűnt az ikonikus karakter.

A klinikában igazi nőcsábász volt Udo Brinkmann, akkoriban így festett:

Sascha Hehn Udo Brinkmann Regen
Kép forrása: Youtube

Most még mindig kifejezetten jóképű, ebben a videóban megnézheted:

Borítókép forrása: Youtube