Barion Pixel Hunter Schafer is csatlakozik a jövőre debütáló Éhezők viadala előzményfilmhez – Coloré

Hunter Schafer is csatlakozik a jövőre debütáló Éhezők viadala előzményfilmhez

2022. 06. 23.

Az Eufória sorozat sztárja, Hunter Schafer is csatlakozik a Lionsgate The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes című filmjének szereplőgárdájához.

Hunter Schafer Tom Blyth és Rachel Zegler mellett fog feltűnni a filmben, amelynek története több évtizeddel a már ismert események előtt játszódik. A színésznő alakítja majd Tigris Snow-t, Coriolanus Snow (Blyth) unokatestvérét és bizalmasát, aki – az Éhezők viadala rajongóinak tudomása szerint – egy napon a könyvek és filmek disztópikus világának autokratikus uralkodójává válik.

Hunter Schafer
Forrás: Northfoto

A magyarul Énekesmadarak és kígyók balladája címet viselő produkció 2023. november 17-én debütál a mozikban világszerte, és a kegyvesztett Snow családot követi nyomon. A történet szerint a 10. Éhezők Viadalának közeledtével Snow lesz a 12. körzetet képviselő Lucy Gray Baird (Zegler) mentora.

Az előzményt Francis Lawrence rendezi, aki a franchise három részét is jegyzi, illetve az ő nevéhez köthetőwk a Vörös veréb, a Legenda vagyok és a Constantine, a démonvadász című filmek. A rendező maga is megjegyezte egy interjúban, hogy Hunter Schafer igazán különleges fűszert fog adni az alkotásnak, a sztori eseményei pedig minden eddiginél brutálisabbak lesznek.

A forgatókönyvet Michael Lesslie (Assassin’s Creed) írja, így már most borítékolható a siker.

Hunter Schafer is szerepel az Éhezők viadala sorozatban.
Forrás: Northfoto

Az Eufória című sorozat szereplőjeként Hunter Schafer társíróként és társrendezőként is részt vett a széria készítésében, pontosabban ő készített egy különleges epizódot a sorozathoz, amely szintén sokat dobott a hírnevén. Schafer legközelebb a Cuckoo című horrorban lesz látható, amely a Luz rendezőjének, Tilman Singernek a közelgő horrorja.

Ez is érdekelhet:

Santana

Várható volt, hogy megannyi zenész és színész után Santana élete is kap egy dokumentumfilmet, amelyben számos oldalról lesz bemutatva mind a nehéz gyerekkora, mind pedig a munkássága. Rudy Valdez, a Sundance Fesztivál közönségdíjas rendezője elárulta, hogy a dokumentumfilm forgatásai már zajlanak, amelynek producerei az Oscar-díjas Brian Grazer és Ron Howard. Ha szeretnél többet tudni az alkotásról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com