Barion Pixel Hugh Hefner annyi Viagrát szedett, hogy megsüketült – állítja egy volt Playboy – Coloré

Hugh Hefner annyi Viagrát szedett, hogy megsüketült – állítja egy volt Playboy

2023. 08. 30.

Crystal Hefner, Hugh Hefner utolsó felesége memoárt jelentet meg, amiben részletesen mesél arról, hogy milyen volt a Playboy alapítójával házasságban élni.

Hugh Hefner özvegye kitálal

Hugh Hefner eléggé sok vitát kiváltó személy volt, az öröksége is hasonlóan bonyolult, de a 2017-ben, 91 évesen meghalt férfi, aki felépítette a Playboy-birodalmat, sokat tett az 1960-as és ’70-es évek szexuális forradalmának beindításáért. (Bár hogy Playboy-lánynak lenni mennyire volt egészséges, továbbra is vita tárgya.)

Hugh Hefner özvegye, Crystal Hefner most úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza a saját tapasztalatait egy új memoárban, a Only Say Good Things című könyvében. A könyvről a Daily Maillel beszélgetve, Hefner harmadik felesége – aki 2012-ben feleségül ment a Playboy fejéhez és haláláig a házastársa maradt – elárulja, milyen volt a feleségének lenni.

Hugh Hefner
Crystal Hefner / Kép forrása: John Wolfsohn / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Inkább a Viagra

Elmondása szerint Mrs. Hefnernek lenni közel sem volt olyan elbűvölő, mint azt egyesek feltételezik, hiszen be kellett tartania az este 6 órai kijárási tilalmat, és minden este ugyanazt a vacsorát – csirkehúslevest krémsajttal és kekszekkel – kellett fogyasztania, miközben a férfi kedvenc filmjeit nézte. Aztán elvárta tőle, hogy vegyen részt különböző más nőkkel folytatott csoportos szexben.

Kínos volt. Nem tudom, hányan voltak egyszerre a hálószobánkban, de sokan

– emlékezett vissza.

Senki sem akart igazán ott lenni, de azt hiszem, Hef fejben még mindig azt hitte, hogy a negyvenes éveiben jár, és azok az éjszakák, az emberek, a kastély megszilárdították ezt az elképzelést. Úgy érezte, ‘még mindig képes rá’.

Hugh Hefner
Hugh Hefner / Kép forrása: Dan Tuffs / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Hogy úgymond lépést tudjon tartani, Hugh Hefner annyi Viagrát szedett be, hogy emiatt elvesztette a hallását, ami a merevedési zavarok elleni gyógyszer gyakori mellékhatása.

Hef mindig azt mondta, hogy inkább süketüljön meg, de képes legyen szexelni. Furcsa volt

– mondta az egykori felesége.

Forrás: ET Canada

Borítókép forrása: Charley Gallay / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images