A szeptemberben érkező horror a legelemibb reakciónkból kreál rémálmot

Mosolyogni jó, adni és kapni is. De mi van akkor, ha ez az összetett mimikai mozgás valamilyen végzetes, brutális és félelmetes horrornak az előjele?

A Smile (Mosolyogj!) című horror szeptember 29-én érkezik majd a magyar mozikba, de a trailer már elérhető, amit végignézve nem biztos, hogy őszinte lesz a mosolyunk…

horror
Forrás: YouTube

Ez az új horroralkotás ugyanis olyan eszközhöz nyúl a műfajon belül, amikhez eddig talán még senki, vagy nem sokan. A horrorfilmek kulcsmotívuma sok minden lehet: szörnyek, babák, bohócok, szellemek, tükrök, de hogy a mosoly váltana ki rettegést és halált, az eddig nem volt gyakori. A híres “gyilkosmosoly” kapcsán eddig talán Jokert tudtuk megemlíteni a Batmanből, azok közül is Jack Nicholson vigyorát, de a Smile című film ennél sokkal félelmetesebbet ígér.

A Smile történetében megismerhetünk egy terapeutát (Sosie Bacon), aki furcsa élményen megy keresztül egy páciense által. A beteg egy traumát él meg, azt állítva, hogy olyasmit lát, amit senki más, az a valami mosolyog rá, végül pedig megöli. A dolgok még vadabb fordulatot vesznek, amikor az orvos is látja megjelenni ezt a természetfeletti dolgot, majd szép lassan sorra halnak meg körülötte az emberek. De biztosra veheti, hogy ez csak az előjele saját, csúnya kimúlásának.

Ha hihetünk az előzetesnek, és a film maga is ennyire feszített, nyomasztó, zsigeri lesz, illetve tényleg lesz benne újdonság a horror rajongói számára, akkor az alkotás végre igazi felüdülést hozhat a régóta kliséket puffogtató műfajnak.

Ez is érdekelhet:

Emma Roberts horrorfilm

Emma Roberts nagyobb szünete után ismét visszatér, méghozzá egyből egy horrorral, amelynek első előzetese is kijött. Az Abandoned című horror a színésznő mellett John Gallagher Jr. és Michael Shannon kaptak még helyet. A sztori pedig minden lesz csak klisés nem. Egy fiatal pár újszülött gyermekükkel költöznek egy távoli parasztházba, amely sötét és tragikus történetet hordoz magában. Ha kíváncsi vagy a horrorral kapcsolatos további információkra, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint