Barion Pixel Így búcsúzott a 34 éves korában elhunyt Aaron Cartertől volt szerelme, Hilary Duff – Coloré

Így búcsúzott a 34 éves korában elhunyt Aaron Cartertől volt szerelme, Hilary Duff

2022. 11. 07.

A 34 éves énekes, Aaron Carter tragikus hirtelenséggel hunyt el, gyászol a sztárvilág, hiszen sokan ismerték az önromboló életmódot folytató tehetséget.

Aaron Carter a Backstreet Boys-os Nick Carter öccseként robbant be a köztudatba kilencvenes évek végén: meglovagolva bátyja ismertségét, a bájos tini gyorsan érvényesült a zene- és szórakoztatóiparban. A kisebbik Carter szerepelt filmekben, sorozatokban és énekesként is dolgozott, egyik első és legismertebb slágere a Crush On You volt 1997-ben.

Ebben a felívelő időszakban ismerkedett meg a szintén tinisztár Hilary Duff-fal, aki azóta ismert színésznő lett. A két fiatal egy darabig nagy szerelemben élt együtt, és néhány nappal azután, hogy Aaron Cartert a saját fürdőszobájának kádjában találták holtan, Hilary közösségi oldalán emlékezett meg egykori párjáról.

Aaron Carter
Forrás: Northfoto

“Aaronnak. Mélységesen sajnálom, hogy ilyen küzdelmes és nehéz életed volt, és hogy az egész világnak látnia kellett a szenvedéseid. Olyan báj volt benned, mellyel felvillanyoztad a körülötted lévőket. A tinikori énem örökké szerelmes lesz beléd. Kitartást és szeretetet küldök a családodnak. Nyugodj békében!” – írta Duff, kifejezve gyászát és együttérzését.

Aaron Carter
Forrás: Northfoto

Aaron Carter élete valóban nem volt egyszerű, a korán jött népszerűség magával hozta a showbiznisz csapdáit is, így az énekes korán kiégett: alkohol- és drogproblémái lettek. Többször próbálkozott meggyógyulni, igyekezett tiszta maradni, már csak gyermeke születése miatt is. Ennek ellenére elvesztette az egyéves Prince felügyeleti jogát családon belüli erőszak miatt, amit menyasszonya, Melanie Martinnal szemben követett el. Sajnos úgy tűnik, a rappernek nem sikerült legyűrnie szenvedélyét, a halálának körülményei is erre utalnak.

Aaron Carter
Forrás: Northfoto

Többen is úgy érezték, ki kell fejezniük bánatukat halálával kapcsolatban, ahogy ez mostanság a közösségi médiában lenni szokott. Közös képek, szomorú üzenetek, kommentek záporoztak Aaron Carter halála után. Elon Musk üzletember és milliárdos, a Twitter új tulajdonosa például azt írta: “2018-ban találkoztam Aaronnal. Egy igazán tehetséges, kedves, laza és vidám fickó volt, aki nagyon próbálkozott. Görcsösen igyekezett és vágyott a boldogságra. Sajnálattal hallom, hogy elment. Részvétem a családnak és a rajongóknak.”

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto