Barion Pixel Le a kalappal! Heidi Klum lánya végre édesanyja nyomdokaiba lépett – Coloré

Le a kalappal! Heidi Klum lánya végre édesanyja nyomdokaiba lépett

2021. 09. 01.

Heidi Klum lánya a kifutón. A héten mutatták be a Dolce & Gabbana legújabb kollekcióját, a show-n a sztárvilág színe-java felvonult.

Heidi Klum azonban nemcsak vendég volt, hanem büszke szülő is, hiszen elsőszülött gyermeke, Leni Klum először debütált a kifutón a márka modelljeként.

Heidi Klum
Forrás: northfoto.com

A 17 éves lány már többször volt címlapon és számos nagy márka felfigyelt a szépségére, amit természetesen híres édesanyjától örökölt. De Heidi – több, mint 20 év tapasztalattal a háta mögött – arra tanította, hogy csak a legjobb ajánlatra mondjon igent.

Bár az egykori Victoria’s Secret modell sokáig féltette lányát a modellszakmától, végül úgy döntött, minden erejével támogatni fogja álmai megvalósításában, aki a jelek szerint méltó utóda lett a kifutón. Tökéletesen csinálta végig a show-t és rengeteg gratulációt is kapott a divatbemutató után, így nem lennénk meglepve, ha a többi világmárka is gyorsan lecsapna a csodaszép tehetségre.

Leniben egyébként a modell szerint már kiskora óta óriási a bizonyítási vágy, ami elsősorban azért lehet, mert biológiai apja, Flavio Briatore olasz üzletember még akkor lemondott róla, amikor Heidi terhes volt vele. Ettől függetlenül Seal személyében nagyszerű apát kapott az élettől.

Forrás: people.com