Hayden Christensen 17 év után visszatér ikonikus szerepébe

Hayden Christensen újra magára ölti egykori karaktere, Anakin Skywalker, azaz Dart Vader jelmezét, amiről nemrég egy interjúban is beszélt.

A 40 éves Hayden Christensen nevét mindenki a Star Wars-filmek kapcsán jegyezte meg, de olyan filmekkel is nagy sikert aratott, mint a Hipervándor vagy az Éberség.

The Canadian Press 2018 08 26
Forrás: Northfoto

Leghíresebb szerepében 17 éve látta utoljára a közönség, de már akkor sejteni lehetett, hogy egyszer – ha nem is hosszú időre – visszatér Anakin Skywalkerként. Ez pedig végre meg is történik. Hayden a hamarosan megjelenő Obi-Wan Kenobi sorozatban lesz látható a Disney+ csatornáján, amelyben egykori kollégája, Ewan McGregor lesz a főszereplő.

Egy nemrég készült interjúban Hayden Christensen nemcsak a visszatéréséről, hanem az ezzel kapcsolatos érzéseiről és az új sorozatról is beszélt:

„Leginkább izgalmat éreztem, ugyanis sok időt töltöttem ezzel a karakterrel. Úgy éreztem ismerem őt, ezért sok szempontból volt természetes visszatérni hozzá.” – nyilatkozta Hayden, aki hozzátette, hogy felemelő volt a Star Wars ezen idővonalában is eljátszani a Sith nagyúrt és ez nemcsak neki, hanem Ewan McGregornak is egyedülálló lehetőség volt.

Hayden Christensen
Forrás: Northfoto

A május 25-én debütáló sorozattal kapcsolatban azonban jóval szűkszavúbb volt:

„Annyit elmondhatok, hogy amikor először láttam Ewant Obi-Wanként, az egy nagyon különleges pillanat volt, és nagyon-nagyon sokáig emlékezni fogok rá.”

Hayden 2007-ben ismerkedett meg Rachel Bilson színésznővel a Hipervándor című film forgatásán, akivel egy közös kislányuk született, Briar. A pár 2017-ben jelentette be, hogy külön utakon folytatják.

Forrás: entertainmentweekley.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Elhunyt Haumann Péter, a Nemzet Színésze