Barion Pixel Hayden Christensen 17 év után visszatér ikonikus szerepébe – Coloré

Hayden Christensen 17 év után visszatér ikonikus szerepébe

2022. 03. 31.

Hayden Christensen újra magára ölti egykori karaktere, Anakin Skywalker, azaz Dart Vader jelmezét, amiről nemrég egy interjúban is beszélt.

A 40 éves Hayden Christensen nevét mindenki a Star Wars-filmek kapcsán jegyezte meg, de olyan filmekkel is nagy sikert aratott, mint a Hipervándor vagy az Éberség.

The Canadian Press 2018 08 26
Forrás: Northfoto

Leghíresebb szerepében 17 éve látta utoljára a közönség, de már akkor sejteni lehetett, hogy egyszer – ha nem is hosszú időre – visszatér Anakin Skywalkerként. Ez pedig végre meg is történik. Hayden a hamarosan megjelenő Obi-Wan Kenobi sorozatban lesz látható a Disney+ csatornáján, amelyben egykori kollégája, Ewan McGregor lesz a főszereplő.

Egy nemrég készült interjúban Hayden Christensen nemcsak a visszatéréséről, hanem az ezzel kapcsolatos érzéseiről és az új sorozatról is beszélt:

„Leginkább izgalmat éreztem, ugyanis sok időt töltöttem ezzel a karakterrel. Úgy éreztem ismerem őt, ezért sok szempontból volt természetes visszatérni hozzá.” – nyilatkozta Hayden, aki hozzátette, hogy felemelő volt a Star Wars ezen idővonalában is eljátszani a Sith nagyúrt és ez nemcsak neki, hanem Ewan McGregornak is egyedülálló lehetőség volt.

Hayden Christensen
Forrás: Northfoto

A május 25-én debütáló sorozattal kapcsolatban azonban jóval szűkszavúbb volt:

„Annyit elmondhatok, hogy amikor először láttam Ewant Obi-Wanként, az egy nagyon különleges pillanat volt, és nagyon-nagyon sokáig emlékezni fogok rá.”

Hayden 2007-ben ismerkedett meg Rachel Bilson színésznővel a Hipervándor című film forgatásán, akivel egy közös kislányuk született, Briar. A pár 2017-ben jelentette be, hogy külön utakon folytatják.

Forrás: entertainmentweekley.com