Barion Pixel Harry herceg most aztán igazán mellőzöttnek érezheti magát – Emiatt van lesújtva – Coloré

Harry herceg most aztán igazán mellőzöttnek érezheti magát – Emiatt van lesújtva

2024. 04. 02.

Harry herceget mellőzi a királyi család, ugyanis a hírekből minden hozzá jut el utoljára, és nem esik neki jól ez a ,,tartalékosság”.

Harry herceg a sajtóból tudta meg, hogy sógornője, Katalin hercegné rákos megbetegedésben szenved. Mint tudvalévő, Katalin március 22-én egy videóban hozta nyilvánosságra betegségét, amiről az Amerikában élő Harry és Meghan is csupán a videóból értesültek.

Úgy tudni, hogy Harry-ék az interneten fejezték ki jókívánságaikat sógornőjüknek, és utána privátban is felvették velük a kapcsolatot.

Harry herceg, valóban csupán Tartalék?

A herceg Spare, magyarul a Tartalék című könyvében tálalt ki a brit királyi családról, ami véglegesen elmérgesítette a viszonyt közte és apja, valamint testvére között. Ugyanakkor láthatóan ha baj van, Harry ott van, hiszen amint kiderült Károly király daganatos betegsége, a fia rohant hozzá az Egyesült Királyságba, és most is rögtön telefont ragadott, amint értesült Katalin állapotáról.

Harry herceg és a családja kapcsolata nem volt mindig ilyen, mint manapság / Kép forrása: WPAPool / Getty Images
Harry herceg és a családja kapcsolata nem volt mindig ilyen, mint manapság / Kép forrása: WPAPool / Getty Images

Dr. Tessa Dunlop királyi szakértő szerint Harry-ben csak erősíti a tartalékosság érzetét az, hogy mindenkivel egy időben szerzett tudomást Katalin betegségéről. Úgy tudni, hogy a herceg májusban ismét az Egyesült Királyságba utazik, de kérdés, hogy meglátogatja-e a bátyját, vagy az apja miatt tesz kitérőt. Harry munkaügyben repül, ugyanis az Invictus játékok házigazdája lesz.

Forrás: Independent.

Nyitókép forrása: Getty Images