Barion Pixel Harry és Meghan mást akarnak – Nyugodt élet, vagy csillogás? – Coloré

Harry és Meghan mást akarnak – Nyugodt élet, vagy csillogás?

2023. 10. 27.

Harry és Meghan immáron öt éve élnek házasságban, ám mint kiderült, más-más vágyaik vannak, amiket nem egyszerű összeegyeztetni.

Harry és Meghan két külön világból jöttek: egy amerikai színésznő és egy brit herceg házassága az övék, így életük meglehetősen különbözött, mielőtt megismerték egymást. Míg Meghan mindennapjainak része volt a csillogás, a vörös szőnyeg és különböző filmbemutatók, addig Harry tőle több ezer kilométerre élte a nemesek életét. Nehéz hát összeegyeztetni a két világot, s bár a szerelem átsegít, kérdés, hogy egy életen át tud-e működni egy olyan kapcsolat, amiben a felek életmódja ilyetén módon különböznek egymástól.

Harry és Meghan – Az ellentétek vonzzák egymást?

Ismerősök szerint Harry és Meghan is különböző dolgokat akarnak, ugyanis míg Harry nyugalomra vágyik, Meghan a csillogást és a hírességek társaságát hajszolja. A pár 2018-ban kötött házasságot, két évre rá lemondtak a brit királyi családban kapott rangjukról, majd Kaliforniába költöztek. Ez nem oldotta meg a problémákat, hiszen Harry és családja kapcsolata rendkívüli módon megromlott.

Bizonyos források szerint mindennek ellenére Harry-nek nagyon hiányzik a szülőföldje, Meghan pedig nagyon boldog Los Angelesben, ahol állítólag már új projekten dolgozik. Úgy tudni, hogy a párnak komoly nézeteltérései vannak, mert bár Harry boldog, mindig ott van a levegőben az, hogy hiányzik neki az Egyesült Királyság. Bár visszafogottan élnek, és Harry örömmel sétáltatja a kutyájukat és viszi a kis Archie-t óvodába, Meghan kevesebb időt tölt a családjával, hiszen karrierjére koncentrál.

Harry és Meghan mást akarnak: bár a herceg összeveszett családjával, nagyon hiányzik neki a szülőföldje / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images
Harry és Meghan mást akarnak: bár a herceg összeveszett családjával, nagyon hiányzik neki a szülőföldje / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images

Harry és felesége meglehetősen egymásra vannak utalva, hiszen Meghan kapcsolata megromlott az apjával és a féltestvérével, Harry pedig a saját családjával veszett össze. Mindennek ellenére össze-összeszorul a szíve, ha rájuk gondol, annál is inkább, mert míg Meghan bármikor átugorhat édesanyjához, neki nincs vérszerinti rokona a tengerentúlon.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images