Barion Pixel A Halloween Ends előzetese Jamie Lee Curtis utolsó leszámolását ígéri Michael Myers-szel – Coloré

A Halloween Ends előzetese Jamie Lee Curtis utolsó leszámolását ígéri Michael Myers-szel

2022. 07. 24.

A rajongók azt gondolják, sose lesz vége, hiszen a Halloween filmek gonosz karaktere természetfeletti és legyőzhetetlen. De az utolsó filmhez készült trailer most mégis sejtet valamit.

A Halloween saga 2022 őszén úgy tűnik, végleg véget ér, vagyis végre lezárul Michael Myers története. Maga Jamie Lee Curtis jelentette be a Twitteren az előzetest, majd 15 perc múlva elérhetővé is vált az első trailer, ami az októberi filmről ad végre infókat és jeleneteket.

Halloween
Forrás: Northfoto

Azt láthatjuk, hogy Laurie Strode végérvényesen le akar számolni Michaellel, aki már nemcsak baltával meg késsel kaszabol, hanem olyan kifinomult dolgokhoz is ért, mint a konyhamalac darálójának beindítása.

A slasher franchise-nak ez már összesen a 13. része, de szorosabban véve egy trilógia utolsó darabja, hiszen a 2018-as film nem vette figyelembe az előzményeket, hanem újonnan debütált és ennek folytatása volt a 2021-es Halloween Kills. Ha lehet hinni a beharangozónak, akkor most már végérvényesen pont kerül az 1978-ban indult történet végére és Michael Myers örök nyugalomra lelhet…a pokolban.

A 2021-es rész egy elég nagy cliffhangerrel ért véget, közvetlenül innen veszi fel a fonalat az utolsó rész. Jamie Lee Curtis mellett visszatér a szerepében Andi Matichak, Will Patton, Kyle Richards és Omar Dorsey is, míg Michael O’Leary új karakterként csatlakozik a horrorhoz.

A nagy befejezést október közepétől láthatjuk a mozikban.

Ez is érdekelhet:

Halloween

A tök a Halloween jellegzetes szimbóluma. Az abból készített lámpások faragása remek szórakozás, de nem csak ennyit jelenthet a készülődés. Tök sem szükséges ahhoz, hogy bizarr hangulatúvá varázsoljuk közegünket. Ha kíváncsi vagy, milyen dolgokat lehet még otthon csinálni Halloweenre, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com