Barion Pixel Közzétették a Grease előzménysorozatának legújabb szereplőit – Coloré

Közzétették a Grease előzménysorozatának legújabb szereplőit

2022. 03. 01.

A Grease előzménysorozatot tavaly nyáron jelentették be, 44 évvel a Grease mozis debütálása után.

A Rydell High gimnázium ismét megnyitja kapuit, csakhogy ezúttal sorozat formájában nézhetjük majd az ikonikus történetet, amely időben négy évvel az 1978-as film cselekménye előtt játszódik.

Ők lesznek a Grease előzménysorozatának főszereplői

A fiatal Rizzo, Jan, Marty és Frenchy szerepe valószínűleg mindenki számára egyértelmű volta, arról azonban egyelőre csak sejtéseink voltak, hogy vajon mely színésznőknek osztják ki a szerepeket. A Paramount+ azonban úgy döntött, nem csigázza tovább a kedélyeket, és lerántja a leplet az új sorozat szereplőiről. Ezért stílusosan, Twitter bejegyzésben megosztották a gimnázium „évkönyvének” egyik oldalát, felvonultatva a vadonatúj szereplőgárda egy részét.

A Grease: Rise of the Pink Ladies stáblistáján olyan fiatal tehetségek kaptak helyet, mint Shanel Bailey, Madison Thompson, Marisa Davila vagy Ari Notartomaso, míg az igazgatóhelyettest Jackie Hoffman alakítja majd. A Grease előzménysorozat forgatása jelenleg is zajlik Vancouverben, a rendezői székben a netflixes munkáiról ismert Annabel Oakes. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem közöltek, de reménykedünk, hogy már nem kell sokat várnunk, hogy újra láthassuk a Pink Ladies tagjait.

Borítókép forrása: Cinemablend