Barion Pixel A Gonosz halott horror franchise legdurvább és legfélelmetesebb története érkezik hamarosan a mozikba – Coloré

A Gonosz halott horror franchise legdurvább és legfélelmetesebb története érkezik hamarosan a mozikba

2023. 01. 08.

A Gonosz halott: Ébredés című 2023-as horrorfilm a The Evil Dead (1981), az Evil Dead 2. (1987), az Army of Darkness (1992) és az Evil Dead (2013) filmek folytatása.

A Gonosz halott franchise soron következő, pontosan ötödik részét Lee Cronin írta és rendezte, a New Line Cinema pedig szerdán meg is jelentette a horrorfilm előzetesét.

A készülő film egy csavaros történetet mesél el két elidegenedett nővérről, akiknek újra egyesülése a holtakat megszálló démonok felemelkedésének lesz köszönhető. A démonok a túlélésért folytatott elsődleges harcba taszítják a családot, miközben a család az elképzelhető legnagyobb rémálmával néz szembe.

Gonosz halott
Forrás: Northfoto

Miután az Alyssa Sutherland által alakított Ellie-t és három gyerekét a húsevő démonok kiűzik otthonukból, Los Angeles-i lakásában felveszi nővérét, Beth-t, akit Lily Sullivan alakít. Ellie gyerekei ezután egy régi könyvet találnak annak az épületnek a pincéjében, amelyben Beth lakik, és amely baljós varázslatot szabadít rá a családra, megfertőzve Beth-t.

Gonosz halott
Forrás: Northfoto

A film további szereplői Morgan Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels, Gabrielle Echols, Billy Reynolds-McCarthy és Tai Wano. A franchise veteránja, Bruce Campbell, aki a film egyik producere, szerdán közzétette az előzetest a Twitteren és így kommentálta:

Bár nem szerepelek a filmben, mint producer, azt mondhatom, hogy erős jelenlétem van a dologban. Most láttam a filmet a maga teljes pompájában, és hát, ha kíváncsiak vagytok… igen, csodálatos, és igen, ez az eddigi legfélelmetesebb mind közül.

A Gonosz halott 2. előzetesét megnézve vérben, ijesztgetésben és nyomasztó jelenetekben nem lesz hiány. Igazi természetfeletti ámokfutás várható, aminek nyomán este biztosan az ágyunk alá nézünk majd. A Gonosz halott: Ébredés 2023 tavaszán érkezik a mozikba.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto