Barion Pixel A 48 éves Ryan Phillippe szerepet kapott a One Mile című horrorfilmben és annak folytatásában – Coloré

A 48 éves Ryan Phillippe szerepet kapott a One Mile című horrorfilmben és annak folytatásában

2022. 12. 17.

A 48 éves sztár, Ryan Phillippe mindjárt két új film főszereplője is lesz, amelyeket a Kapital Entertainment nevű független filmstúdió forgat.

Reese Witherspoon egykori férje, Ryan Phillippe a kétezres évek kedvelt tini idolja, csípte meg a One Mile című filmet és annak folytatását. A pszichológiai thrillert a Paramount Global Content közvetíti. A cselekmény a börtönből nemrég szabadult apát követi nyomon, aki újra kapcsolatba akar lépni tinédzser lányával, mielőtt az egyetemre menne.

Ryan Phillippe
Forrás: Northfoto

A Deadline értesülései szerint az apa-lánya páros együtt utazik egy főiskolai körútra, és miközben egy erdőn áthajtanak, egy gyilkos szektába ütköznek, akik nem akarják élve elengedni őket. Azt egyelőre nem tudni, hogy folytatása is lesz-e a történetnek, de, aki ismeri a Wrong turn vagy a Sziklák szeme filmeket, az jól tudja, hogy van ezekben a történetekben mindig lehetőség van egy újabb felvonásra. A projekt újra egyesíti Phillippe-et John Hlavin író-producerrel, aki Ryannel együtt dolgozott a Shooter című sorozaton.

Ryan Phillippe
Forrás: Northfoto

Az egyelőre elég ifjonc filmstúdió Aaron Kaplan, Brian Morewitz és Michael Lohmann közreműködésével készíti a dupla filmet, de Kaplan lánya, Jaiden Kaplan is részt vesz a projektben, mivel eredetileg az ő ötlete volt a film, miután 2019-ban apjával tényleg egyetem-néző túrára indultak, illetve beautókázták Amerika észak-keleti részét, és bizony sok furcsa vidéket láttak.

A készítők annyira bíznak a One Mile sikerében, hogy elzárkóztak a streaming premiertől, első körben kizárólag moziban lesz majd látható – a terveik szerint. Ryan Phillippe számára a népszerűséget a Kegyetlen játékok, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és az 54 filmek hozták el a kilencvenes évek végén. Legutóbb pedig olyan alkotásokban láthattuk, mint a Philadelphia hangjai, a The 2nd, az L.A Originals és a 2022-es Collide című thriller.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto