Reese Witherspoon lánya, Ava Phillippe vallott a szexualitásáról

2022. 01. 12.

A bájos Ava Elizabeth saját közösségi oldalán nyílt meg a szexualitásával kapcsolatban.

Ava Phillippe-től az egyik követője kérdezte meg, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti-e, mire a 22 éves lány egyszerű magyarázattal válaszolt.

World Premiere Of 'a Wrinkle In Time' In London
Forrás: Northfoto

„Vonzódom… az emberekhez!” Egy olyan képre írt szöveget Instagram-storyban, melyen kék szemhéjfestéket viselt, és zárójelben hozzátette: „Nemtől függetlenül.”

Habár kijelentése egyértelműen arra enged következtetni, hogy Ava Phillippe csak az emberek lelkét, kisugárzását nézi, és akár vonzalmat tudna érezni egy lány iránt is, egyelőre szó sincs erről. Reese Witherspoon lánya, ugyanis Owen Mahoneyval, egy UC Berkeley-beli diáktársával jár 2019 óta. Tehát 3 éve él boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, amit semmi pénzért nem cserélne el.

A híres színésznő korábban több interjúban is kifejezte, hogy mindenben támogatja gyermekeit, neki az a legfontosabb, hogy boldogak legyenek és önazonosak tudjanak maradni. Nagyon büszke Ava lányára, aki mellesleg tudatosan nem akar az édesanyjához hasonló híresség lenni. A szőke egyetemista egyébként a fotózás felé kacsintgat. Sőt, több nagyszerű művészi alkotása is született már.

Forrás: people.com