A legnagyobb világsztárok is rajonganak az új animációs filmért

Az Énekelj! 2 bemutatóján a világhírű színészek össze is öltöztek, hogy igazán mesésen fessenek együtt a premier vetítésen.

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje a Sing! vagyis Énekelj! most folytatódik, méghozzá újabb káprázatos slágerekkel, melyekben olyan hírességek engedik ki a hangjukat, mint Scarlett Johansson, Reese Witherspoon és Tori Kelly, akik mindannyian rózsaszín ruhába érkeztek a nagy eseményre.

Enekelj 2 Bemutato Pink Sztarruhak
Forrás: Northfoto

A rajzfilmfigurák hangjai között szerepel Bono, Matthew McConaughey és Taron Egerton is. Sőt, egy új karakter személyében, az énekesnő, Halsey is a Sing! csapat tagja lett, aki teljesen odavan, hogy szerepelhet a folytatásban.

A történetben az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek, a szórakoztatóipar csillogó fővárosában. Csak egy a bökkenő: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk. Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de a koala nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.

A Los Angeles-i premieren a sztárok annyira odavoltak a végeredménytől, hogy biztosan lesz még folytatása a mesének. A második rész december 22-én debütál a mozikban, ami felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt elképesztő szórakozás lesz.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!