Barion Pixel George Clooney elárulta, mivel lepte meg Amal Clooney-t a házassági évfordulójukon – Coloré

George Clooney elárulta, mivel lepte meg Amal Clooney-t a házassági évfordulójukon

2023. 10. 04.

George és Amal Clooney a közelmúltban ünnepelte kilenc éves házasságát, a színész elárulta, mivel lepte meg a feleségét.

Amal Clooney annyira nem örült az ajándéknak

George és Amal Clooney kapcsolata igazán erős, a páros nemrég ünnepelte a kilencedik házassági évfordulóját. Csütörtök este a házastársak megérkeztek az Albie Awardsra, ahol a demokrácia támogatásáért bátor munkát végző embereket díjazzák, az Extra itt beszélgetett a sztárpárral.

A 62 éves George és a 45 éves Amal nemrég ünnepelték kilencedik házassági évfordulójukat a színész pedig a hagyományos évfordulós ajándékkal lepte meg a kedvesét, ami kilenc év házasság esetén a fűzfa és valamilyen fazekas termék. George Clooney elárulta, hogy Amal egy fazekat kapott.

Fazekasság a kilencedik évfordulóra. Szóval adtam neki egy fazekat

– tette hozzá, és elmagyarázta, hogy Amalnak még 16 évet kell várnia, hogy izgalmasabb ajándékot kapjon. Az egyéb ajándékok közé tartozik többek között a kristály, a gyöngy, vagy az ezüsttárgyak. A hagyomány szerint a 10. évforduló az ón vagy alumínium, a 11. év az acél, a 12. év a selyem vagy a len, a 13. a csipke, a 14. év pedig az arany ékszer.

George és Amal Clooney
Kép forrása: Ray Tamarra / Contributor / GC Images / Getty Images

A színész korábban a CBS-nek adott interjújában elmesélte, hogy hogyan tette fel a nagy kérdést Amalnak és milyen nehezen mondott igent a lánykérésére.

A semmiből kértem meg, és sokáig tartott, amíg igent mondott. Úgy 20 percig térdeltem, végül azt mondtam: >>Nézd, tönkremegy a csípőm.<<

A gyerekeikről is meséltek

A díjátadón egy kicsit a gyerekeikről is meséltek, Amal felfedte, hogy George hogyan alakította az ikrek zenei ízlését, akik heavy metalt hallgatnak. Hozzátették, hogy a családjuknak nincs érzéke a zenéhez, így nem valószínű, hogy zenei pályára fognak lépni:

Nem mintha mi bármilyen szinten is zenészek lennénk. Nincs zenei tehetségünk…. Tönkretettük nekik a génállományt

– tette hozzá George Clooney.

George és Amal Clooney
Kép forrása: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Forrás: Hola!, Extra, Elle

Borítókép forrása: Clemens Bilan / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images