Barion Pixel Amal Clooney zöld ruhájáról beszél mindenki – ez lesz az ősz legmenőbb trendje – Coloré

Amal Clooney zöld ruhájáról beszél mindenki – ez lesz az ősz legmenőbb trendje

2023. 09. 30.

Az emberjogi aktivista és ügyvéd, Amal Clooney biztosra ment, hogy mindenki rá figyeljen az Egyesült Nemzetek főhadiszállásán.

Amal Clooney, a méltán híres aktivista, aki nem mellesleg George Clooney felesége, derűs és vidám volt, amikor találkozott Antonio Guterres ENSZ-főtitkárral és Nadia Murad nagykövettel a New York-i konferencián a szervezet központjában. A 45 éves anyuka időről-időre lenyűgöző outfiteket mutat be, stílusa pedig vetekszik a királyi család női tagjaival, hiszen Amal messze menően kifinomult, elegáns, mégis csodálatosan nőies.

Amal Clooney
Forrás: Lev Radin/Getty Images

A kétgyermekes Mrs. Clooney egy ujjatlan, hosszú, türkiz zöld ruhát viselt, mely lágyan vonta be testét, megmutatva tökéletes sziluettjét. A ruhára egy hosszú, elegáns fehér kabátot vett fel, barna tincsei pedig lágy hullámokat vetve omlottak a vállára. Alig észrevehető, finom fülbevalókat és egy karórát viselt kiegészítőként.

A kortalan szépség igazi ideál a mai nők számára, mivel egyszerre áll helyt anyaként és feleségként, lát el komoly munkát és még jótékonysági feladatokat is. Mindezt minden alkalommal széles mosollyal és csillogó tekintettel teszi.

Amal Clooney
Forrás: Gotham/Getty Images

Az évente megtartott ENSZ-találkozó egy hétre összehozza a világ vezetőit, hogy találkozzanak a Közgyűléssel és megvitassák a sürgető kérdéseket. Az éves esemény a nyilvánosság előtt zárt, ám élőben közvetített az ENSZ YouTube-csatornáján.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto