Barion Pixel Megdöbbentő, hogyan neveli George és Amal Clooney a 6 éves ikreit, hogy egyikük karrierje se sérüljön – Coloré

Megdöbbentő, hogyan neveli George és Amal Clooney a 6 éves ikreit, hogy egyikük karrierje se sérüljön

2023. 09. 07.

A Clooney házaspár nem bébiszitterekkel oldja meg a felügyeletet, sokkal inkább maguk között alakítottak ki egy partnerségi viszonyt.

Lehet, hogy a gyakorlatias Amal Clooney ötlete volt, mindenesetre egy családi forrás szerint remekül működik a munkamegosztás a 45 éves jogász és a 62 éves világsztár között. Clooney-ék most épp a Velencei Filmfesztivál apropóján Olaszországban tartózkodnak, és természetesen napokat töltenek így villájukban is, a Comói-tó partján.

A hatéves ikerpár, Ella és Alexander neveléséből mindketten komolyan kiveszik a részüket. A bennfentes azt nyilatkozta, hogy felváltva viszik a gyerekeket a szabadidős tevékenységekre, ha a másiknak dolga van, de a reggelit és az ebédet is maguk készítik a gyerkőcök számára, és ebben mind az Oscar-díjas apa, mind az emberjogi ügyvéd anyuka örömét leli.

George és Amal 2014-ben kötöttek házasságot, és 2017-ben üdvözölték gyermekeiket. Most, hogy szülők és a gyerekek cseperednek, a szenvedélyes pár idejük nagy részét a családi tevékenységekre összpontosítja.

Clooney házaspár
Forrás: Northfoto

A covid alatt teljesen átértékelték az életüket. Leálltak a munkáik, megváltozott az időbeosztásuk. Imádnak csónakázni, és szeretik a vízi sportokat és helyszíneket. Van egy kis baráti társaságuk a tó körül, korukbeli emberek, akikkel rendszeresen programoznak. A festészetet is imádják, sőt a festőállványokat és kellékeket akár ki is viszik a vízre.

– részletezte a forrás.

Amal Clooney
Forrás: Northfoto

George Clooney egy korábbi interjúban elmesélte, hogy a covid alatt övé volt a házimunka, főképp a szennyes mosása. Arra is rájöttek a gyerekek révén, hogy sokkal több időt kell és lehet a számítógép előtt tölteni, és bizonyos szórakozásokról is lemondtak a közös családi pillanatok megéléséért. Ettől függetlenül odafigyelnek párkapcsolatukra is, rendszeresen romantikáznak kettesben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/george-es-amal-clooney-gyermekei/