Barion Pixel Amal Clooney zöld ruhájára nehéz szavakat találni – mindenki ilyet akar beszerezni – Coloré

Amal Clooney zöld ruhájára nehéz szavakat találni – mindenki ilyet akar beszerezni

2023. 09. 03.

George Clooney és felesége, Amal Clooney rendszeresen randevúznak és mindig megtisztelik egymást és a helyet valamilyen különleges outfittel.

Amal Clooney egy vakítóan szép smaragdzöld ujjatlan ruhában szállt ki a vízitaxiból, miközben férje, a 62 éves George Clooney lovagiasan nyújtotta neki a kezét, hogy kisegítse. A 45 éves libanoni-brit ügyvédnő elbűvölően nézett ki a lágyan omló sziluettben, aminek oldalsó hasítéka megvillantotta tökéletes idomait.

Csillogó, sötét tincseit laza fürtökben hordta, és fényes rózsaszín rúzzsal tette teljessé a hatást. Férje a tőle megszokott sötét öltönyben volt, így debütáltak a Velencei Filmfesztiválon, aminek apropóján Olaszországba érkeztek. A házaspár szereti Európát és imádja Itáliát, birtokukban van egy impozáns nyaraló is a Comói-tó partján.

Amal Clooney
Forrás: MEGA/Getty Images

A romantikus vacsorára azután kerül sor, hogy a házastársak kedden megérkeztek a Hotel Ciprianiba. A duó akkor összehangolt öltözetével tett divatnyilatkozatot; Amal Clooney fehér-fekete miniruhát, férje pedig kék pólóinget és seersocker nadrágot viselt.

Az idei filmfesztiválon George filmjét is bemutatják, melynek ő a rendezője, ez a The Boys in the Boat. A világsztár Daniel James Brown 2013-as regényét adaptálta, melynek eredeti címe The Boys in the Boat: Nine Americans and Their Epic Quest for Gold at the 1936 Berlin Olympics. A meglehetősen hosszú eredeti című alkotás története egy megtörtént eset, amely a Washingtoni Egyetem evezős csapatának küzdelmeire és áldozataira épül, hogy a lehető legmagasabb szinten versenyezzenek, az 1936-os nyári olimpiai játékokon – férfi nyolcas evezésben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images