Barion Pixel Micsoda csodálatos utazás… Gene Simmons, a KISS gitárosa öregszik és nem fél vállalni – Coloré

Micsoda csodálatos utazás… Gene Simmons, a KISS gitárosa öregszik és nem fél vállalni

2023. 09. 15.

Aki nem hal meg ideje korán, az megöregszik. Ám a korosodás nyomát már nem mindenki viseli olyan jól. Ismerd meg a KISS együttes gitárosának gondolatai az öregedésről!

A vastag és gyakran viselt smink tönkre teheti még a legszebb bőrt is. Ha ez igaz – márpedig az -, akkor nagy bajban lehetnek a KISS együttes tagjai, akik ikonikussá vált arcfestésükről (is) híressé váltak.

Gene Simmons (Démon) a nemcsak a KISS frontembere, de alapítótagja is. Tudtad, hogy a rocker fenegyereke magyar felmenőkkel büszkélkedhet? Szülei ugyanis magyarok, de ő már Izraelben született, vagyis egy percet sem élt hazánkban. Ennek ellenére jól beszéli a magyart.

A KISS nyomja, amíg van szufla

Simmons hitvallása az, hogy addig nyomja a Rock and Roll-t, amíg fizikailag képes rá. A már 74 éves basszusgitáros elárulta, hogy a hírnév nemcsak a színpadon járt neki, hanem a nők között is. Elmondása szerint rocksztárként 4000-nél is több nővel volt szexuális kapcsolata.

KISS arcfestés
Öltözékük és sminjük örökre a zenetörténelembe véste az együttest / Kép forrása: picture alliance / Contributor / Getty Images

Érett korára már azt is bevallotta magának és a világnak is, hagyta, hogy a kisebbik feje – utalva a nemi szervére – irányítson és sokszor uralkodott a másik, nagyobb fej felett. Öregségére már másképp gondolkodik.

„Amikor nő vagy és meglátsz egy férfit, aki nagy, szőrös a mellkasa, és jóképű, és azt látod, hogy amit látsz, az egy délibáb. Ez valójában egy 14- éves kanos kölyök. Még mindig fiatal, buta és van cumija.”

– vallotta magáról.

Egy nő mégis kitartott mellette. Shannon Tweeddel 40 éve alkotnak egy párt, de csak 2011-ben vette feleségül. Kapcsolatukból két gyermek (Nick 34 éves és Sophie 31 éves) született.

Rocker életmód ide vagy oda, a KISS gitárosa hisz a házasság intézményében és büszke arra, hogy együtt maradtak minden nehézség ellenére, valamint két gyermekkel gazdagították a világot.

A korral együtt a szentimentalizmus is elérheti még a fenegyerekeket is. Simmons tudja, hogy amikor abba kell hagynia a zenélést, a koncertezést, az nagyon megrázó és érzelmes pillanat lesz. Egy csodálatos utazás vége.

Nyitókép forrása: Amanda Edwards / Contributor / Getty Images