Barion Pixel Frank Sinatra lányának megvan a véleménye az apjáról készülő filmről, melyben DiCaprio a főszereplő – Coloré

Frank Sinatra lányának megvan a véleménye az apjáról készülő filmről, melyben DiCaprio a főszereplő

2024. 04. 21.

A legendás Martin Scorsese rendezi a világhírű énekes ikon, Frank Sinatra életéről szóló filmet, melyben Jennifer Lawrence is főszereplő lesz.

Frank Sinatra többszörös Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas olasz származású amerikai pop–dzsesszénekes és színész, akinek életműve mind a mai napig megérinti a művészvilágot, Sinatra 1998-ban halt meg Los Angelesben, 82 évesen, örökségét pedig lánya, Tina kezeli. Így természetesen megvan a véleménye – és a beleszólása is – az apja életéről készülő filmről.

Scorsese filmjében Leonardo DiCaprio játssza Sinatrát Jennifer Lawrence pedig az énekes második feleségét, Ava Gardner színésznőt.

Frank Sinatra Jr., az énekes legenda fia 2014-ben akart már egy Sinatra-filmet készíteni, de 2017-ben azt mondta, hogy a család nem támogatta ebben. Úgy tűnik, hogy Tina meggondolta magát, ami feltehetőleg a rendező személyének érdeme is.

Frank Sinatra és Ava Gardner
Forrás: Silver Screen Collection/Getty Images

Marty és én már régóta táncpartnerek vagyunk, és egyszer sem lépett a lábujjaimra! Mindig itt vagyok Marty-nak és támogatom.

– nyilatkozta Tina.

A készülő projektben összeérnek a szálak, hiszen nemcsak Tina és Scorsese ismeri egymást régóta. DiCaprio és Jennifer Lawrence partnerek voltak a Ne nézz fel! című szatírában. Míg Leo és Scorsese többször is együtt dolgoztak már, legutóbb a Megfojtott virágok című történelmi dráma kapcsán.

Már most minden nagy stúdió és streaming platform érdeklődik a jogok után, egyelőre a Sony látszik befutónak.

Frank Sinatra igazi nagy playboy volt, a nők nem tudtak neki ellenállni, és hiába volt több felesége, ő sem állt ellen a hölgyeknek. Az életrajzi film tehát a mesteri zenei betétek mellett bővelkedhet szerelemben, fülledt erotikában és női intrikákban. Premier dátum és további részletek egyelőre nem ismertek.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Herbert Dorfman//Taylor Hill/Getty Images