Barion Pixel Leonardo DiCaprio 30 éve Kate Moss-szal randizott, most viszont húgával találtak egymásra – Coloré

Leonardo DiCaprio 30 éve Kate Moss-szal randizott, most viszont húgával találtak egymásra

2023. 12. 14.

Leonardo DiCaprio köztudottan kedveli a fiatalabb hölgyek társaságát, Lottie Moss 25 éves kora pedig pont beillik a preferált tartományba.

Leonardo DiCaprio és a szupermodell Kate Moss valaha együtt jártak, de annak már több évtizede. Akkoriban még meg sem született Lottie, akivel most egy bulis éjszakát töltött el a világsztár egy londoni szórakozóhelyen.

Leonardo DiCapriot és Lottie-t a Chiltern Firehouse nevű helyen látták többen, de egyelőre fotók nem bizonyítják az átmulatott éjszakát. A szemtanúk szerint ők ketten rengeteget nevettek és beszélgettek, nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Bár külön érkeztek a helyre, hamar egymás közelségébe kerültek.

Korábban az esti órákban a 49 esztendős DiCaprio részt vett legújabb sikerfilmjének, a Megfojtott virágok exkluzív vetítésén a londoni East Roomban, színésztársa, Lily Gladstone társaságában. Ezt követően ment át a Chiltern Firehouse-ba, ami étteremként és késő esti bárként is funkcionál, és igen népszerű az A-listás hírességek körében. Rendszeresen jár oda Bella Hadid, Joan Collins, Dua Lipa, Mark Ronson, Winnie Harlow és Noel Gallagher is.

Bár Lottie Moss illene Leonardo DiCapriohoz, feltételezhetően csak a régi ismeretség hozta őket össze a party idejére, hiszen a legendás színész jelenleg a 25 éves Vittoria Ceretti olasz modellel jár, és nem is rejtőzködnek a nyilvánosság elől. Nemrég a párost a sztárokkal teli Art Basel fesztiválon látták együtt Miamiban.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto