Barion Pixel Új előzetes érkezett Leonardo DiCaprio új filmjéhez – már most mindenki ezt várja – Coloré

Új előzetes érkezett Leonardo DiCaprio új filmjéhez – már most mindenki ezt várja

2023. 09. 14.

Leonardo DiCaprio hamarosan debütáló drámája egy különleges epikus történet a kapzsiságról és a kizsákmányolásról az 1920-as évek Oklahomájában.

Leonardo DiCaprio új filmje bemutatja az Osage törzs rezervátumban történt véres leszámolások történetét, amely a húszas években történt az olajért folytatott etikátlan haszonszerzés következtében. David Grann irodalmi bestsellerének adaptálásából közel három és fél órás film készült Scorsese keze alatt, 200 millió dollárból az Apple rendelésére. A film 2023. október 20-án debütál majd, a főszereplők pedig Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro, Lily Gladstone.

Leonardo DiCaprio
Forrás: imdb

Most újabb előzetes érkezett a filmdrámához, melyben a két főhős karaktere, Ernest és Molli szerelméből és kapcsolatának alakulásáról tudhatunk meg egy picivel többet.

A Cannes-i Filmfesztiválon korábban bemutatott film kilenc perces állva tapsolós ovációt váltott ki a nézőkből, a kritikusok pedig azóta Scorsese legnagyszerűbb alkotásaként emlegetik, és azt is állítják a valaha készült leglenyűgözőbb western dráma a Megfojtott virágok. A remekműnek bélyegzett filmben DiCaprio játékát is istenítik, talán ezúttal csont nélkül landol az ölében az Oscar-szobor.

Killers Of The Flower Moon, Leonardo DiCaprio
Forrás: imdb

Noha Grann könyve számos lehetséges utat kínált a történetnek, Scorsese és a társíró, Eric Roth számára. A cselekményben Ernest Burkhart (DiCaprio) egy első világháborús veterán beleszeret Mollie Brownba (Gladstone), a gazdag Osage család egyik tagjába.

A filmben DiCaprio mellett Scorsese másik régi múzsája, De Niro szerepel, a két férfi feltérképezi az olajban gazdag mezőkön élő indiánok 1920-as évekbeli gyilkossági hullámát és az FBI születését.

Leonardo DiCaprio immár hetedik alkalommal dolgozhatott együtt a legendás rendezővel.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: imdb
0 /eletmod/sztarok/leonardo-dicaprio-uj-filmj/