Barion Pixel Ez a 25 éves nő Leonardo DiCaprio új szerelme – nyíltan csókolóztak – Coloré

Ez a 25 éves nő Leonardo DiCaprio új szerelme – nyíltan csókolóztak

2023. 09. 10.

Az olasz modell és az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio hajnalig buliztak Ibizán és az összebújás, tánc közepette csókot is váltottak.

Leonardo DiCaprio szerelmi élete mindig nagyon foglalkoztatja a rajongókat és a sajtót, hiszen ritkán vannak nyilvánosan felvállalt, hosszú távú kapcsolatai, privát életét szereti lakat alatt őrizni. Most azonban nem sikerült, kiszivárogtak a fotók, amiken a 25 éves Vittoria Ceretti olasz modellel töltenek el egy meghitt bulis estét a Hi, Ibiza nevű szórakozóhelyen a spanyol szigeten.

Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti
Forrás: Daniele Venturelli/Getty Images

A 48 esztendős színész egészen közel tartja magához a lányt, mélyen egymás szemébe néznek, majd ajkaik is összefonódnak.

Vittoria, aki 23 évvel fiatalabb Leonardonál, hihetetlenül szexin nézett ki aranyszínű, csillogó, pánt nélküli felsőjében. A szépség, aki modellje volt többek között az Alexander McQueennek, a Balenciaga-nak és Versace-nek, hosszú barna tincseit lófarokba kötve viselte.

DiCaprio a tőle megszokott hétköznapi outfitben volt, egy fekete pólót és baseball sapkát viselt. Azt nem tudni pontosan, mikor is jöttek össze, de május végén már látták őket együtt Franciaországban, amikor a Megfojtott virágok című filmjének premierje volt a Cannes-i Filmfesztiválon. Később, augusztus végén pedig egy délutáni fagylaltozásra mentek közösen Santa Barbarában.

Vittoria korábban Matteo Milleri DJ felesége volt, de úgy tűnik, valamikor különváltak útjaik, és tavaly december óta nem is került ki közös kép róluk a közösségi médiában.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto