Barion Pixel Florence Pugh imádja narancsbőrös combját – és nem is hajlandó takargatni – Coloré

Florence Pugh imádja narancsbőrös combját – és nem is hajlandó takargatni

2023. 09. 03.

Florence Pugh nemcsak alakításaival tűnik ki, hanem vörös szőnyeges ruhadarabjaival is, amik sokszor nem takarják el a kritikus területeket sem.

Florence Pugh nemrég az Oppenheimer-ben szerepelt, de főszereplő volt a Fehér éjszakákban, a Nincs baj, drágám-ban vagy épp a Dűnében. A 27 éves színésznő egyszerre bájos, határozott és dögös, ugyanakkor saját bevallása szerint sem tökéletes. Frizuráját rendszeresen váltogatja, de ruháival is gyakorta feltűnést kelt, hiszen a legnagyobb dizájnerek darabjait viseli az eseményeken.

Egy friss interjúban Florence Pugh azt ecsetelte, hogy miként érzi jól magát a bőrében.

Nyíltan beszélek, ahogyan a testemről is vélekedek, elfogadóan, mert nem próbálom elrejteni a narancsbőrt a combomon, vagy a heget a karom és a mellem között. Sőt, sokkal szívesebben tenném ki az egészet, had lássák. De félelmetes számomra, ahogyan az emberek a közösségi médiában kritizálnak másokat. Vulgáris módon. Mert szerintük túl sokat mutatok meg.

Ám a Fekete özvegy sztárját nem kell félteni, bátran osztja ki a netes trollokat.

Érdekes dolog tanúja lenni, hogy a férfiak mennyire könnyen megalázhatják egy nő testét nyilvánosan, büszkén, és mindenki szeme láttára. Sokan akartátok agresszívan tudatni velem, mennyire csalódottak vagytok, mert kicsik a melleim. Régóta a testemben élek. Tisztában vagyok a melleim méretével, és teljesen jól vagyok velük.

Florence Pugh
Forrás: Samir Hussein/Getty Images

A sztár az interjúban felidézte a tavalyi Valentino Haute Couture show-t Rómában, amikor egy lilás tüll ruhát viselt, mely szinte átlátszó volt, és mellbimbói is teljesen látszódtak. Sorjáztak a bántó kommentek, ám Florence Pugh szerint az emberek nem tudnak mit kezdeni, ha valaki szabad, és önazonos. Mert ők nem mernek azok lenni. Ő viszont bátran felül erre a hullámra, és nem érdekli mások véleménye. Az emberi test, a szexualitás nem tabu, és szerinte a női test szépsége sokféle, nincs mit takargatni.

Forrás: People
Borítókép forrása: Wiktor Szymanowicz/Getty Images)