Barion Pixel 2024-ben eldobjuk a melltartót? A Dűne 2 sztárjai, Zendaya és Florence Pugh merész szettben villantottak – A Coloré kedvence! – Coloré

2024-ben eldobjuk a melltartót? A Dűne 2 sztárjai, Zendaya és Florence Pugh merész szettben villantottak – A Coloré kedvence!

2024. 04. 07.

Florence Pugh és Zendaya együtt jelentek meg egy premieren. Ruhájuk nem sok mindent bíz a képzeletre, de irtó jól néznek ki.

Február 6-án volt a Dűne második részének premierje Mexikóban, amelyen megjelentek a film szereplői is. Nem is akárhogyan.

Filmpremieres szett Florence Pughtól és Zendayatól

Florence törtfehér ruhába burkolt teste így átsejlett az anyagon. Talán a gerincoszlopra emlékeztető behúzás vitte el jobban a fókuszt a színésznő melleiről.

Zendaya egy kétrészes (Bottega Venete 2023-as őszi/téli kollekciójának egy ruhája ihlette), a mellei alját kivillantó, hosszú, buggyos ujjú, magas nyakú, sötétbarna árnyalatú felső részhez színben hozzá illő combig felsliccelt hosszú szoknyába bújt. Az ő melleiről is talán csak a pikkelymintás derékrész vonhatta el a figyelmet.

Esetükben a gravitáció még nem működik olyan óriási hatással, így megengedhették maguknak, hogy melltartó nélkül viseljék a ruháikat.

Nyitókép forrása: Medios y Media / Contributor / Getty Images