Barion Pixel Zendaya édeshármasával jön a Challengers című dramedy – Coloré

Zendaya édeshármasával jön a Challengers című dramedy

2023. 06. 26.

A romantikus sportvígjátékot Luca Guadagnino rendezte, és az Eufória sztárja, Zendaya mellett két ifjú tehetség a főszereplők.

Zendaya, Josh O’Connor és Mike Faist lesznek a pikáns teniszező film sztárjai, amelynek első előzetese már meg is tekinthető. A Challengers-ben (Kihívók) Tashi Duncan (Zendaya) és férje Art (Faist) történetét követhetjük nyomon, akik profi teniszezők, sőt Tashi igazi én-márkát képvisel, akinek saját alapítványa és divatvonala is van.

Zendaya
Forrás: imdb

A pár bonyolult viszonyba keveredik, amikor is újra találkoznak Art egykori riválisával, Patrick-kel (O’Connor), aki történetesen Tashi egykori szeretője és legjobb barátja is. Tashi meggyőzi Artot, hogy nevezzen be a Challengers tenisztornára, de amint Art megtudja, hogy Patrick ellen fog játszani, óriási dráma és vetélkedés következik.

A hivatalos összefoglaló így szól:

A Challengers három olyan játékost követ, akik tinédzser korukban jól ismerték egymást, majd egy tenisztornán versenyeznek, hogy világhírű Grand Slam-győztesek legyenek, és újra fellángol köztük a régi rivalizálás – a pályán és azon kívül is.

Zendaya
Forrás: imdb

Zendaya három hónapig edzett Brad Gilbert profi teniszedzővel és egykori játékossal, hogy felkészüljön a szerepre. Zendaya képzése mellett Gilbert tanácsadóként is szolgált a filmen. A rendező Guadagnino-hoz csatlakozott Justin Kuritzkes forgatókönyvíró, valamint a Bones and All munkatársai, Trent Reznor és Atticus Ross is, akik a film zenéjét komponálták.

A 26 éves Zendaya igazi A-listás színésznővé érett az elmúlt időszakban, számtalan filmben és sorozatban aratott sikert. Josh O’Connort láthattuk A koronában, az Anyák napjában és az Isten országában is, míg Mike Faist a West Side Story-val vált ismertté.

Az MGM produkcióját idén szeptemberben mutatják be a mozik.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imdb