Barion Pixel Emma Watson felidézte, melyik Harry Potter színész volt az első szerelme – Coloré

Emma Watson felidézte, melyik Harry Potter színész volt az első szerelme

2021. 12. 29.

A színésznő a filmszéria 20. évfordulójára rendezett különleges adásában emlékezett vissza, ki volt az a férfi, aki iránt először dobbant meg a szíve.

Emma Watsont gyermekként ismerhettük meg a mozivásznon, mint a Harry Potter sorozat Hermione Granger nevű varázslótanoncát. A tehetséges színésznő a szemünk előtt cseperedett kamasszá, mára pedig 31 éves, elismert és szép nővé érett, aki örömmel vett részt a reunion adásban.

Emma Watson első szerelme
Forrás: Northfoto

A Visszatérés a Roxfortba nevet viselő epizód kapcsán a különböző médiumok kikérdezgethették a sztárokat, így tudta meg az ET Canada, hogy Emma életében először akkor érzett szerelmet, amikor Tom Feltonnal próbált egy közös jelenetet, aki a gonosz és megátalkodott kis Draco Malfoy-t keltette életre a filmadaptációkban.

„Bementem a terembe, ahol a próbákat tartottuk. A kapott feladat az volt, hogy rajzoljuk le, hogyan néz ki szerintünk Isten. Tom egy gördeszkán ülő, hátrafelé fordított baseball sapkás lányt rajzolt. És nem is tudom, hogy lehet ezt megfogalmazni – egyszerűen beleszerettem.” – osztotta meg Emma az újságírókkal és a rajongókkal. A színésznő azt is elárulta, hogy onnantól mindig nagy izgalommal várta azokat a forgatási napokat, amikor közös jeleneteik voltak.

Bár felröppent néhány hír az évek során, hogy a két színész randevúzik, valójában ez sosem történt meg. Tom azt mondta egy vele készült interjúban, hogy mindig is védelmező volt Emmával kapcsolatban, akire nagyon szeretett figyelni, de ez inkább afféle pót-báty szerep volt számára.

Forrás: dailymail.com