Barion Pixel Lenyűgöző első fotók Emily Blunt új szerepéről: westernben fog domborítani – Coloré

Lenyűgöző első fotók Emily Blunt új szerepéről: westernben fog domborítani

2022. 08. 24.

Emily Bluntot sokféle szerepben láthattuk már, de ebben a műfajban még nem.

A történetben Emily Blunt egy hölgyet játszik, aki a 19. század végi Amerika vad tájaira vetődik, hogy egy volt lovas felderítővel egyesítve erőit megkeresse Hoxem új városát. Közben természetesen rengeteg izgalom, életveszély, szerelem és bosszú is várja majd a mesés utazás során. Az Egyesült Királyságban a BBC-n, az Egyesült Államokban pedig a Prime Video-n kerül majd sugárzásra az új sorozat, a The English, amit a díjnyertes Hugo Blick írt és rendez.

Emily Blunt
Forrás: Northfoto

A The English első fotóin a színésznő a decens viktoriánus hölgyet, Cornelia Locke-ot testesíti meg, aki a zord amerikai vadnyugaton félelmetes akadályokba ütközik, hogy elérje úti célját. Útitársát, Eli Whippet, aki igyekszik megóvni a nőt a veszélyektől, Chaske Spencer (Az Alkonyat-filmek sztárja) alakítja.

A történet rengeteg rétegből áll majd, Cornelia indulásának célja például önmagában felkavaró: fel akarja kutatni a férfit, és bosszút állni rajta, aki megölte fiát.

A rendező azt mondta a készülő szériáról: “Annyira mesés a lehetőség, hogy westernt készítsünk Emily Blunttal és a nagyszerű szereplőgárdával, hogy még mindig azon tűnődöm, vajon ez egyike-e azoknak a furcsa lázálmoknak, amelyeket a pandémia alatt álmodtunk? Mert ha nem, akkor hamarosan egy izgalmas, romantikus, epikus lovas „opera” kerül a képernyőre, és nem is lehetnék ennél izgatottabb.”

A szereplők között van még Rafe Spall, Tom Hughes, Stephen Rea, Valerie Pachner, Toby Jones, Ciaran Hinds, Malcolm Storry, Steve Wall, Nichola McAuliffe, Sule Rimi és Cristian Solimeno.

Ez is érdekelhet:

Emily Blunt különleges ruhája sikert aratott az adománygyűjtő gálán

Emily Blunt is jelen volt a Freeing Voices, Changing Lives egy éves adománygyűjtő eseményén, amely a dadogással együtt élő emberekre hívja fel a figyelmet, őket ünnepli. Ezen vett részt a Hang nélkül sztárja, aki egy pompázatos ruhában tette tiszteletét a New York-i eseményen. Ha szeretnél többet tudni a megjelenéséről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com