Barion Pixel Emily Blunt különleges ruhája sikert aratott az adománygyűjtő gálán – Coloré

Emily Blunt különleges ruhája sikert aratott az adománygyűjtő gálán

2022. 07. 12.

Emily Blunt lazac rózsaszín árnyalatú ruhában hívta fel magára a figyelmet, amikor részt vett a Freeing Voices, Changing Lives gálán hétfő este.

Emily Blunt is jelen volt a Freeing Voices, Changing Lives egy éves adománygyűjtő eseményén, amely a dadogással együtt élő emberekre hívja fel a figyelmet, őket ünnepli. Ezen vett részt a Hang nélkül sztárja, aki egy pompázatos ruhában tette tiszteletét a New York-i eseményen.

2022 Freeing Voices, Changing Lives Gala In New York, Us 11 Jul 2022
Forrás: Northfoto

Mostanság rengetegen öltöznek rózsaszínbe, aminek egyik oka a közelgő Barbie film népszerűsítése, de Emily Blunt esetén nem ez volt az indok. A 39 éves színésznő szimplán csak lélegzetelállító akart lenni és sikerült is neki.

A harang alakú, szaténos csillogással bíró rózsaszín ruhába kék és fekete sávok vegyültek. A ruha ujj részét pedig fekete pántlikák díszítették, ami tovább erősítette a nem mindennapi megjelenést.

Emily a szetthez tökéletesen passzoló, a pántlikákkal harmonizáló nyitott, fekete cipőt húzott, és az ékszerekről sem feledkezett meg. Gyönyörű aranylánc szív medállal és méretes fülbevalók emelték ki a Mary Poppins sztárjának szépségét, aki haját ezúttal lófarokba kötötte.

Emily Blunt Hosts The American Society For Stuttering 2022 Gala
Forrás: Northfoto

Bluntért nemcsak a fotósok hada volt oda, hanem a gyerekek is, akik a gála ünnepeltjei és támogatottjai voltak, és akik boldogan ismerkedtek, beszélgettek a hollywoodi hírességgel.

Az esemény különösen fontos Emily Blunt életében, mivel 2008-ban elárulta, gyerekként ő is beszédhibákkal küzdött. Hiába volt annyi mondanivalója, dadogása számtalanszor méltatlan helyzetbe hozta, és ez nagyon megviselte a lelkét. Sosem gondolta, hogy egyszer leküzdi és közvetetten majd a beszédből fog élni. Ma már méltósággal szól a problémáról és lelkesíti a fiatalokat, hogy ne adják fel az álmaikat, bármilyen kezdeti nehézséggel küzdenek is, mert akaraterővel és kitartással bármit elérhet az ember.

Ez is érdekelhet:

Chris Evans csatlakozik Emily Blunthoz a Netflix Pain Hustlers című filmjében

Chris Evans is szerepet kapott a készülő izgalmas drámában, a Pain Hustlersben, amelynek középpontjában Liza Drake (Blunt) áll, aki fiatalkorában egy jobb jövőről álmodott, ráadásul egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga. Mindent megtenne, hogy fényes jövőt kovácsoljon magának és gyermekének, de erre kevés esélye van. Ha szeretnél többet tudni a készülő filmről, olvasd el a cikkünket!