Barion Pixel Chris Evans csatlakozik Emily Blunthoz a Netflix Pain Hustlers című filmjében – Coloré

Chris Evans csatlakozik Emily Blunthoz a Netflix Pain Hustlers című filmjében

2022. 07. 08.

A film a kedvelt szereplők, Chris Evans és Emily Blunt mellett azért is nagyon várt, mert David Yates rendezi, aki a rendkívül népszerű Harry Potter-filmek nagy részét, valamint a Legendás állatok franchise-t is jegyzi.

Chris Evans is szerepet kapott a készülő izgalmas drámában, a Pain Hustlersben, amelynek középpontjában Liza Drake (Blunt) áll, aki fiatalkorában egy jobb jövőről álmodott, ráadásul egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga. Mindent megtenne, hogy fényes jövőt kovácsoljon magának és gyermekének, de erre kevés esélye van.

Avengers: Endgame World Premiere Los Angeles
Forrás: Northfoto

Új munkát kap egy gyógyszerészeti boltban, amit zseniális marketing vénájának hála meglepetésszerűen elkezd felvirágoztatni. A gyógyszerek azonban nem állnak messze a drogoktól, és a főhősnő hamarosan azon kapja magát, hogy keresztezte egy bűnszövetkezet útját, így a halálos fenyegetés sem várat magára. Hogy keveredjen ki ebből ép bőrrel, hogyan őrizze meg a szép jövő lehetőségét és családja biztonságát? A választ bizonyára megkapjuk a film végén.

Emily Blunthoz most a Marvel Filmuniverzum nagyágyúja, Chris Evans is csatlakozott. Ez nyilvánvalóan újabb nézőket tesz majd várakozással telivé, hiszen Chris Evans most Hollywood egyik legkedveltebb szívtiprója.

A Netflix ráadásul ezzel a filmmel reagált arra, hogy többen már a “csődjükről” írtak, illetve arról, hogy a legsikeresebb streaming szolgáltatónál baj van és nem biztosított a jövője. A Netflix a válságról szóló hírekre válaszul azt is árulta, hogy ötvenmillió dollárt fizettek a Pain Hustlers-ért, amit idén Cannes-ban jelentettek be először a nagyérdeműnek.

The Gray Man
Forrás: Northfoto

A színész a közeljövőben egyébként a The Gray Man című filmben, illetve a Project Artemis, a Ghosted és a Red One című produkciókban is fel fog tűnni. Magánéletét illetően pedig továbbra is szingli, pontosabban szeretett kutyusával, Dodgerrel él együtt és állítása szerint másra nincs is szüksége.

Ez is érdekelhet:

Chris Evans szerint a világ legjobb dolga kutyagazdinak lenni

Chris Evans talán a világ egyik legismertebb kutyagazdija, aki rajongásig imádja négylábú társát. Nem is csoda, hogy mindenkit arra buzdít, hogy tenyésztőtől való vásárlás helyett látogasson el egy közeli menhelyre. Több interjúban is elmesélte már kedvence történetét, ám most egy meglepő, de annál érdekesebb dolgot is megosztott az emlékeiről. Ha tudni szeretnéd, miről beszélt, akkor olvasd el a cikkünket!