Barion Pixel Drake a furcsa barátságával foglalkozott a 19 éves Millie Bobby Brownnal – Coloré

Drake a furcsa barátságával foglalkozott a 19 éves Millie Bobby Brownnal

2023. 10. 11.

Drake hat év után döntött úgy, hogy egy dalszövegben védi meg a barátságát a tinisztár Millie Bobby Brownnal.

Drake és Millie Bobby Brown furcsa barátsága

Drake és Millie Bobby Brown évek óta barátok. A fiatal színésznő 14 éves volt, amikor először beszélt a rapperhez fűződő barátságáról, akit többször is kritizáltak azért, hogy egy kislánnyal ápol szoros barátságot. A viszonyukat sokan találják furcsának a 17 év korkülönbség miatt.

A barátságuk majdnem hat éve tart, akkoriban SMS-eket írogattak egymásnak miután Drake egy koncertjének kulisszái mögött találkoztak, és sokak szerint egy ilyen kapcsolat nem megfelelő egy felnőtt férfi és egy gyermek között.

Úgy tűnik azonban, hogy Drake-nek végre elege lett a suttogásokból és a megjegyzésekből, és legújabb, For All the Dogs című albumának egyik dalában utal a színésznőre.

Weirdos in my comments talkin’ ’bout some Millie Bobby, look, bring them jokes up to the gang, we get to really flockin’

– rappeli az Another Late Night című dalban.

Az énekes sikeresen fel is bőszítette azokat, akik nem tartják normálisnak a kapcsolatukat. Többen X-en (korábban Twitter) akadtak ki az új dal miatt.

Drake-nek békén kellene hagynia Millie Bobby Brownt

– írta egy felhasználó.

Mások pedig azt emelték ki, hogy hiába nevezte őket furcsának az énekes, mert kritizálják a barátságukat, valójában magában kellene keresnie a hibát, ha nem látja, miért problémás egy ilyen kapcsolat.

drake
Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

A színésznő megvédte őt

Brown 14 évesen megvédte Drake-et, és elárulta, hogy meghívta egy koncertre, ami után sokat beszélgettek és tanácsokat kért tőle például a fiúkról. A színésznő egyébként jelenleg Jon Bon Jovi fiának, Jake Bongiovinak a jegyese.

2018 szeptemberében az Access Hollywoodnak azt mondta, hogy a sztár – aki maga is egykori gyerekszínész – „annyira fantasztikus, nagyszerű barát és példakép”.

A minap írtunk egymásnak egy sms-t, és azt mondta: ‘Annyira hiányzol. Én meg: ‘Te még jobban hiányzol!’ […] Annyira izgatott vagyok. A fiúkkal segít nekem. Ő nagyszerű, csodálatos. Imádom őt

– lelkendezett.

Forrás: Huff Post, People, Marca

Borítókép forrása: Vaughn Ridley / Contributor / Getty Images Sport / Getty Images