Barion Pixel Hónapok óta tart a Netflix balhé: Sértés vagy művészi túlzás? Diana hercegné kísértetként jelenik meg a sikersorozatban – Coloré

Hónapok óta tart a Netflix balhé: Sértés vagy művészi túlzás? Diana hercegné kísértetként jelenik meg a sikersorozatban

2024. 05. 26.

Diana hercegné szellemként tér vissza a Netflix sorozat utolsó évadában exférje és II. Erzsébet előtt.

A királyi család fájdalmas jelenetekre készülhet, már amennyiben belenéznek a nagy sikerű szériába, amelyek befejező részeiben Diana hercegné szellemként jelenik majd meg. A korona utolsó évadában a párizsi halálát követő epizódokban az Elizabeth Debicki által alakított karakter érzelmi megbékélésre törekszik a gyászoló Károly herceggel, akit Dominic West alakít. Siker ide vagy oda, a rajongók továbbra se bocsátottak meg az alkotóknak!

A kísértetként megjelenő Diana hercegné talán még azokat is megosztja majd, akik eddig kedvelték a királyi család életének ezen feldolgozását. Bár a készítők bizonyosan nagy tisztelettel és méltósággal igyekeznek majd eléri azt a dramaturgiai hatást, amit kigondoltak. Az elképzelt jelenet azután játszódik, hogy Charlest egy párizsi kórház hullaházában zokogva ábrázolják. Diana szelleme beszél is majd hozzá és búcsút vesz tőle.

Diana hercegné
Forrás: Netflix

A hatodik évadot azért bőven érte kritika is már előzetesen. A királyi család konzervatív rajongói szerint a rész valószínűleg rossz ízlésű lesz, különösen azért, mert a családtagok mélyen fájdalmas emlékei szenzációhajhászásba süllyednek ezáltal. Egy forrás pedig azt mondta, hogy úgy tűnik, a készítőknél a kreatív munka kimerítette önmagát, és így már efféle trükköket vetnek be.

Diana hercegné
Forrás: Netflix

Egy másik komment a „Bobby Ewing zuhanyjelenethez” hasonlította a dolgot, ahol az 1980-as évek szappanoperájában, a Dallas népszerű sztárját megölték, de felesége rájött, hogy ez egy álom, és végül Patrick Duffy karaktere visszatért.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto