Barion Pixel Babicsek Bernátról vallott Détár Enikő, Hajdú Péter meglepő kijelentést tett Havas Henrikről, élvezi az apaságot a Barátok közt sztárja – Lapszemle – Coloré

Babicsek Bernátról vallott Détár Enikő, Hajdú Péter meglepő kijelentést tett Havas Henrikről, élvezi az apaságot a Barátok közt sztárja – Lapszemle

2024. 04. 16.

Détár Enikő Babicsek Bernátra emlékezett, Hajdú Pétet Havas Henrikről nyilatkozott, a Barátok köztből megismert Kiss Péter Balázs pedig élete legszebb időszakát éli.

Détár Enikő a Fergeteges látogatás című darabban játszott együtt a tragikus körülmények közt elhunyt Babicsek Bernáttal. A színész és zenész 2021. december 31-én veszítette életét füstmérgezésben, a saját otthonában. Détár Enikő sokáig volt a színész partnere ebben a fergeteges előadásban, és mint mondta, a tragédia után sokáig nem játszották a darabot – mondta a Blikknek.

Volt néhány olyan előadás, amikor beugrott nekem Bernát arca. Azt akkor muszáj volt elrendeznem magamban. Nem tudom, hogy a többiek hogyan birkóztak meg ezzel, nekem furcsa volt és nehéz.

Mint a színésznő hozzátette, nagyon összecsiszolódott csapat van a darab mögött, és ez nemcsak a színészekre vonatkozik, hanem a színpadon nem látható háttérmunkásokra is. A Fergeteges látogatás mindegyikük szíve csücske. A darab végén a nagymamát alakító Pásztor Erzsi arra szokta kérni a kollégáit, hogy vigyék haza a mosolyt, amit a közönség arcán látnak, és tegyék el a szívükbe.

Hajdú Péter Havas Henrikről

A Beköltözve Hajdú Péter című műsorban a műsorvezető egy beszélgetés kapcsán Havas Henriket hozta fel, és mint mondta, őt tartja a legtehetségtelenebb tévésnek Magyarországon – szúrta ki a Bors.

A műsor vendége, G. w. M. volt, aki arról beszélt, hogy nem szeret senkit elküldeni, akit nem talál tehetségesnek. Ekkor a műsorvezető vette át a szót, aki úgy gondolja, hogy a tehetség szubjektív:

Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik. Meg kell nézni az interjúit, és próbáld meg kielemezni valamelyiket! Nagy öregként előad különböző történeteket… Borzalom! Persze lehet, hogy akad olyan, aki meg azt mondja, hogy neki Havas Henrik a példaképe.

Mint kifejtette, nem tartja jó riporternek a tanár urat, példának okáért azért, mert élő adásban sértett meg egy molett nőt, és ezen kívül több példát is fel tudna hozni.

A Barátok közt sztárja babázik

Kiss Péter Balázs, aki a Barátok közt Petijét formálta meg, nemrégiben apuka lett. Feleségével, Kulcsár Viktóriával nagyon vágytak kisbabára, ám csak lombik útján sikerült valóra váltani álmaikat. Szerencséjükre azonban a beavatkozás elsőre sikeres lett, ám a boldog babavárást megzavarta, hogy kisfiuk másfél hónappal hamarabb született, mint kellett volna – mondta a színész az RTL-nek, amit a Blikk szemlézett.

Sajnos leszakadt a méhlepény, ami egy nagyon veszélyese helyzet. Nagyon szerencsések voltunk, mert közel lakunk a kórházhoz, de ez egy annyira veszélyes élethelyzet, ami perceken múlik. Mi a második emeletről a harmadikig alig jutottunk el. Aki hasonló helyzetben van, azonnal feküdjön be, ha az orvosa azt mondja, mert nekünk is picin múlt.

Kiss Péter Balázzsal sok minden történt a Barátok közt óta, ám a legnagyobb kétségtelenül az, hogy apuka lett / Kép forrása: RTL
Kiss Péter Balázzsal sok minden történt a Barátok közt óta, ám a legnagyobb kétségtelenül az, hogy apuka lett / Kép forrása: RTL

Mára a négyhónapos Lóri szépen fejlődik, és sokat alszik. Ez olyannyira így van, hogy sokszor a szülei keltik fel, hogy egyen valamit. Mint Kiss Péter Balázs elmondta, több szervezést igényel az élet egy kisbabával, de nagyon élvezi, hogy hárman vannak, hiszen egész életében arra készült, hogy édesapa legyen.

Nyitókép forrása: RTL