Daniel Radcliffe és párja, a 38 éves Erin Darke első gyermeküket várják

2023. 03. 26.

A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe és színésznő szerelme az Öld meg kedveseid című film forgatásán ismerkedett meg 2012-ben, és több mint egy évtizede vannak együtt.

Daniel Radcliffe és kedvese, Erin Darke első közös gyermeküket várják. A Harry Potter 33 éves sztárjának szóvivője állítólag szombaton meg is erősítette az örömhírt. A közeli ismerősök állítják, hogy a pár, akik több mint egy évtizede vannak együtt, nagyon izgatottak és boldogok, hogy szülőkké válhatnak.

Daniel Radcliffe
Forrás: Northfoto

Nagyon izgatottak, és alig várják, hogy háromtagú családdá váljanak. Nemrég megosztották a családjukkal és barátaikkal is az örömhírt. Ez egy hihetetlenül izgalmas időszak.

– mondta a forrás.

A hír épp egy nappal azután érkezett, hogy a párt szeretett városukban, New Yorkban látták sétálni, és a 38 éves Erin gömbölyödő pocakja már mások számára is látható lett a pulóvere alatt is. A fotókon a leendő szülők mindketten laza, sportos outfitet viseltek, hogy távol tartsák a kora tavaszi hideget.

Daniel Radcliffe kék bélésű kabátot viselt sötét farmernadrágjához és sötétkék edzőcipőjéhez, miközben élénk sárga és kék csíkos, bojtos sapkája üde és bohókás színfoltot adott a megjelenéséhez. Erin egy fekete-fehér kockás kabátot vett fel egy fekete, cipzáras kapucnis pulcsira, amelyhez fekete leggings és narancssárga csizma társult.

A pár 2012-ben ismerkedett meg a Kill Your Darlings című film forgatása során, melyben Daniel volt a főszereplő, és olyan izgalmas sztárok játszottak még velük, mint Elizabeth Olsen, Michael C.Hall és Jennifer Jason Leigh.

Daniel Radcliffe
Forrás: Northfoto

Egy korábbi interjúban Daniel Radcliffe elmesélte a találkozásukat. Mivel karaktereik pikáns jelenetekkel szerepelnek a filmben, úgy gondolja, lesz mit elmesélni a gyerekeiknek, hogyan is indult a kapcsolatuk. Az egykori Harry Potter már néhány jelenet után érezte, hogy “bajban van”, mert Erin megnevettette és egyértelműen működött köztük a kémia. A többi pedig már történelem.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto