Barion Pixel Dakota Johnson elárulta ki okozta számára a gondot A szürke ötven árnyalata forgatásain – Coloré

Dakota Johnson elárulta ki okozta számára a gondot A szürke ötven árnyalata forgatásain

2022. 06. 29.

Dakota Johnsont arról kérdezték, milyen volt eljátszani a híres szexjeleneteket a regényadaptációban, illetve, hogy mi vagy ki jelentette a legnagyobb problémát ebben.

Dakota Johnson mindössze 23 éves volt, amikor a híres és sokakat pironkodásra sarkalló filmeket elkezdték leforgatni az azonos című E. L. James regény alapján. Egy friss interjúban arról is mesél, milyen nehéz és kihívásokkal teli volt elkészíteni a filmet, ami bővelkedik szexben, meztelen jelenetekben és szenvedélyben.

Uk Film Premiere Of 'suspiria' In London
Forrás: Northfoto

Dakota Johnson elmesélte, hogy egy nagyon intuitív és elmélyedő embernek tartja magát, ezért mielőtt forgatni kezdett, mélyen tanulmányozta a témát, hogy tökéletesen át tudja adni magát annak. Végül nemcsak a hangulat nem volt jó, de a felvételek is nehezen készültek el. Ennek okaként a rendezőt és a stúdiót jelölte meg, illetve közvetve magát a regény szerzőjét, aki a rendezőre volt nagy hatással.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

“Túl sok volt a kreatív kontroll, állandóan megállítottak minket, semmit nem lehetett “flow”-ként vinni, és ez szerintem megölte a hangulatot és a hitelességet. Művi lett, mert beleerőszakoltak részeket. Annyira ragaszkodtak bizonyos jelenetekhez a könyvből, ami filmen egészen más lehetett volna. Bizonyos dolgok remekül működnek egy regényben, mint például egy belső monológ, viszont a filmben már inkább cikinek, esetlennek tűnnek. Ilyenkor kellene tudni szabadabban gondolkodni és újratervezni.”

Dakota Johnson elárulta, hogy rengeteg nézeteltérés övezte a film készítését, a forgatókönyvet többször átírták, mert kaotikus volt, valamint egyesek ki is szálltak belőle, és bizonyos dolgokat még mindig nem mesélhetnek el. Ennek ellenére nem bánja, hogy vállalta, de szerinte ez egy sokkal jobb alkotás is lehetett volna.

Ez is érdekelhet:

Dakota Johson nyári szettje

Dakota Johnsonnak nemcsak a tehetsége, hanem a stílusa is irigylésreméltó. A 33 éves sztár mindig is szerette a visszafogott, egyszerű, olykor kifejezetten sportos stílust, amely az évek során szintén nagy fejlődésen ment keresztül. Remek érzékkel választja ki a szettjeit, a hétköznapokon ugyanis lezser, mégis divatos darabokat részesít előnyben. Ha kíváncsi vagy a legutóbbi nyári szettjére, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com