Barion Pixel Egyedül utazott Dominikára Curtis, Rácz Jenő újra ringben, Herczeg Zoltán nem divatozik tovább – Lapszemle – Coloré

Egyedül utazott Dominikára Curtis, Rácz Jenő újra ringben, Herczeg Zoltán nem divatozik tovább – Lapszemle

2024. 01. 05.

Jövünk a lapszemlével. Olvashatsz Curtis kiruccanásáról, de szó lesz arról is, hogy Rácz Jenő nem hagy fel a boksszal, viszont Herczeg Zoltán búcsút int a divatvilágnak.

Mindenkinek kijár egy kis pihenés. Az ünnepi időszak is sokaknak a hajtásról szólt. Talán Curtis nem ebbe a kategóriába tartozik, de mégis úgy döntött, hogy az új évet egy utazással indítja. Dominikára ment, hogy a 2023-as fáradalmakat kipihenje.

Ebben hírérték talán nem sok van, de arra már a Blikk is felkapta a fejét, hogy egyedül utazott el, azaz barátnőjét, Barnai Juditot itthon hagyta.

Curtis egyedül sütteti a hasát Dominikán

A pár kapcsolatában minden rendben van. Egészen más oka van annak, hogy Judit nem ment vele. A kosárlabdázó hölgynek sorra bajnokságai vannak és ez olyan kötelezettségekkel jár, hogy nem fér bele egy dominikai kiruccanás.

Ráadásul Curtis a barátaival ment kikapcsolódni. Úgy tűnik, hogy elég személyes teret hagynak egymásnak, ugyanis két hetet kénytelenek külön tölteni.

Rácz Jenő újból kesztyűt húz

Alig csitult el a Sztárbox láz, de van olyan sztár, aki annyira megszerette ezt a küzdősportot, hogy nem kíván lemondani róla ezután sem.

Racz Jeno
Kép forrása: RTL

Egészen a döntőig küzdötte magát a séf a sztárok megmérettetésén, de Molnár Áron felülkerekedett rajta a végső megmérettetésen. Aztán arra a hírre kaptuk fel a fejünket, hogy ezen a meccsen nagyobb ütést kapott, mint azt gondoltuk. Azt gondoltuk, hogy mindez hátráltatni fogja Rácz Jenőt, de nem így történt.

A séf annyira megkedvelte a sportot, hogy 2024-ben sem akar lemondani róla, így újból kesztyűt ragadott és a ringbe állt – írja az NLC. Persze, most már mindezt tét nélkül teszi, csak a sport és a mozgás kedvéért.

Herczeg Zoltán új karriert épít

Herczeg Zoltán élete is egészen más mederbe kíván terelődni és ezt a divattervező saját maga akarta így. A kezébe vette az irányítást és úgy tűnik, hogy hátat fordít a divatiparnak. Helyette a lakásdesign területén kezd el inkább dolgozni. – olvasható a Blikkben.

Herczeg Zoltan
Kép forrása: RTL

Aki azt gondolja, hogy ez a terep merőben új a divatgurunak, az téved. A lakásdesign már több éve az élete részét jelenti, vagyis már kellő rálátással és tapasztalattal rendelkezik, ezért is mer most váltani.

A divattervezés rendkívül sziszifuszi munka, a feladatok nagy részét – sajnos – nem a kreatív tevékenység, sokkal inkább a logisztika és a marketing, illetve az értékesítés teszi ki, emellett összességében a környezetre is rendkívül káros. Ráadásul anyagilag sem túl kifizetődő, a haszon elég egy viszonylag tisztes megélhetéshez, de arra már nem nyújt lehetőséget, hogy a nyugdíjas éveimre tartalékot tudjak felhalmozni.

A környezetvédelem híveként azért is döntött úgy, hogy kifordul a divat világából, hogy ne csak beszéljen, de tegyen is valamit a fenntarthatóságért. Az sem utolsó szempont, hogy ezzel az új projekttel megalapozhatja a nyugodt nyugdíjas éveit.

Nyitókép forrása: RTL