Barion Pixel Újabb nepo baby csatlakozhat a rivaldafényhez: Christy Turlington 19 éves lányából is modell lett – Coloré

Újabb nepo baby csatlakozhat a rivaldafényhez: Christy Turlington 19 éves lányából is modell lett

2023. 04. 23.

Az 54 éves Vogue-kedvenc Christy Turlingtonnak van egy 19 éves lánya, aki nagyon hasonlít híres édesanyjára és most a nyomdokaiba is léphet.

Az új nepo baby lép híres szülei nyomdokaiba, aki nem más, mint Christy Turlington és férje, Ed Burns tinilánya, Grace Burns. Ő az a 19 éves New York-i modell, aki ebben a hónapban Caroline Herrera divattervezőnek dolgozhat. Grace kedden képeket tett közzé Instagram-oldalán, ahol egy Herrera táskát tart a kezében a Georgina Millet által készített felvételen.

A feltörekvő lány lelkesen fejezte ki háláját a lehetőségért a posztban.

Leírhatatlanul hálás vagyok, hogy ebben a kiváltságban és lehetőségben részesülhettem, hatalmas élmény! Minden egyes embernek szeretet küldök a világon, akik ezt lehetővé tették! Szeretet, a szeretet könnyei és még több szeretet!

Egészen megható a 77 ezres követővel rendelkező Grace posztja, holott ő is egy nepo gyermek, akinek sokkal könnyebb érvényesülni, mint másoknak. A nepo utódok (nepotizmus) elnevezés azokra utal, akik a szüleik jogán híresek és könnyedén bármit elérhetnek a nevük miatt. Gondoljunk csak a Hadid lányokra, a Kardashianokra, akár a Beckham gyerekekre, Will Smith gyerkőceire, a Cindy Crawford – Kaia Gerber párosra, esetleg Dakota Johnsonra.

Christy Turlington
Forrás: PL Gould/IMAGES/Getty Images

Grace Burns kétségkívül még az út elején jár, de örökölte híres édesanyja decens vonásait, így biztosan szépen halad majd előre modellkarrierjében.

Christy Turlington a mai napig modellkedik, tavaly részt vett az új Calvin Klein Eternity kampányban. A kilencvenes években ő volt az egyik szupermodell, Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell és Linda Evangelista mellett.

Todd Oldham Spring 1993
Forrás: PL Gould/IMAGES/Getty Images
Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Nicholas Hunt/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/christy-turlington-lanya/