Barion Pixel Cher 77 évesen sem fogja vissza magát – Bájait kevéssé takargató szettben érkezett a filmpremierre – Coloré

Cher 77 évesen sem fogja vissza magát – Bájait kevéssé takargató szettben érkezett a filmpremierre

2024. 05. 15.

Cher bár már nem fiatal, még mindig bátran vesz fel merész ruhákat.

Cher Bob Mackie, meztelen illúzió című filmjének a premierjén tűnt fel, és ahogyan tőle megszokhattuk, most is igencsak kivágott ruhát választott. Ezúttal egy fekete darabot vett fel, ami sokat láttat, de Cherhez képest mégis visszafogottnak mondható.

Az énekesnő remekül tartja magát, évtizedekkel fiatalabbnak tűnik a koránál, és remek alakját nem rest ruhájával is kihangsúlyozni.

Cher ruhája

Az áttetsző és fekete darabon fehér lángok fedik az énekesnő mellkasát és a hasát, ami láttatja, hogy Cher tartja vékony alakját. A lábát bokáig erő ezüstgombok díszítik, amit kiválóan kiegészít a széles mandzsettákkal díszített bőrkabát.

Cher nem foglalkozik a korával, és úgy öltözködik, ahogyan mindig tette / Kép forrása: Steve Granitz / Getty Images
Cher nem foglalkozik a korával, és úgy öltözködik, ahogyan mindig tette / Kép forrása: Steve Granitz / Getty Images

A Believe és a Strong Enough énekesnője is szerepel a bemutatott dokumentumfilmben, mégpedig a divattervező munkatársaként, és az eseményen a premier házigazdájaként vett részt. A sminket egy lila szemhéjpúder és rózsaszín rúzs biztosította. Nem véletlen, hogy bomlanak utána a fiatal férfiak. Jelenlegi szerelme is több mint negyven évvel fiatalabb nála. Választását így indokolta:

Az idősebbek mind halottak.

Bár a stílus folyton változik, Cher tudja, mi áll jól neki, és nem hajlandó a stílussal együtt változni. Milyen jól teszi!

Forrás: Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images