Barion Pixel Cher 40 évvel fiatalabb szerelméről mesélt – Csak nevetnek a korkülönbségen – Coloré

Cher 40 évvel fiatalabb szerelméről mesélt – Csak nevetnek a korkülönbségen

2023. 10. 24.

Cher párja nem kevesebb, mint negyven évvel fiatalabb az énekesnőnél, de ez egyáltalán nem zavarja őket, sőt!

Cher legutóbb akkor került a címlapokra, amikor 2022. végén egy nála negyven évvel fiatalabb férfival, a zenei vezető, Alexander Edwards-szal kezdett el randizgatni. A 77 éves énekesnő azóta is boldogan él a 37 éves férfival, bár elismerte, hogy néha nehezen tudják letagadni, hogy hány év korkülönbség van köztük. Elsőként tavaly ősszel botlottak egymásba a Párizsi Divathéten, s a csupán 15 perces találkozásból hamar szerelem lett.

Cher és fiatal szerelme

Az énekesnő nemrégiben betekintést engedett a nem mindennapi kapcsolatba. Mint mondta, néha előfordul, hogy beszélgetnek, és látja párján, hogy fogalma sincs, hogy miről, kiről van szó. Sok esetben ugyanis az énekesnő olyanokról beszél, akik már akkor sztárok voltak, amikor párja még meg sem született.

A korkülönbség ellenére azonban Cher nagyon boldognak vallja magát, annál is inkább, mert egyik közös szenvedélyük a zene, amiről nagyon sokat tudnak beszélgetni. Mint az énekesnő elmondta, párjának nagyon jó humorérzéke van, és kisfia is elbűvölő, így nagyon jól megvannak akkor is, amikor hárman vannak együtt.

Cher megtanulta, hogy soha nincs késő a szerelemhez / Marc Piasecki / Getty Images
Cher megtanulta, hogy soha nincs késő a szerelemhez / Marc Piasecki / Getty Images

Bár Alexandernek tetoválásai vannak az arcán is, a foga gyémántból van, és fehér a haja, párja csodálatos férfinak tartja. Rendkívül különlegesnek tartja párját, és a kapcsolat megtanította arra, hogy soha nincs késő a szerelemhez. Vallja: ugyan csak egy éve vannak együtt, de ha holnap vége lenne a kapcsolatnak, akkor is megérte volna belemennie. Úgy véli, hogy ha az ember boldog, nem gondolkozhat azon, hogy meddig fog tartani, hanem az érzésre kell koncentrálni, és megélni a pillanatot.

A rajongók tavaly már arra gyanakodtak, hogy Alexander meg is kérte az énekesnő kezét, ugyanis Cher egy csodaszép gyémántgyűrűt mutatott Instagramján, ám mint kiderült, az ékszer ajándék volt a férfitől. Ettől még előfordulhat, hogy felteszi a nagy kérdést, különösen azért, mert lassanként az első évfordulójukat ünneplik.

Forrás: Hello Magazine.

Nyitókép forrása: Getty Images