Catherine Zeta-Jones elárulta, melyik volt az a film, amelyet egy árva fillér fizetés nélkül is vállalt volna

2023. 01. 04.

A csodaszép színésznő, Catherine Zeta-Jones közel két tucat filmben és számos sorozatban szerepelt már, amelyek közül az egyik olyan komfortos volt számára, hogy élete ajándékaként tekint rá.

Az 53 éves Catherine Zeta-Jones olyan filmekkel vált népszerűvé, mint a Zorró, a Briliáns csapda, a Terminál, a Kegyetlen bánásmód, az Amerika kedvencei, az Ocean’s Twelve vagy épp a Chicago. Együtt játszott Hollywood A-listás krémjével, többek között Sean Connery-vel, George Clooney-val, Brad Pittel, Julia Roberts-cel, Russell Crowe-val, Renée Zellwegerrel, Tom Hanks-szel, Jude Law-val és még sorolhatnánk. Azt gondolnánk, ennyi remek alakítás és projekt közül nehéz kiválasztania azt, ami a legnagyobb kedvenc volt számára.

Egy külföldi magazinnak adott friss interjújában azonban elárulta, melyik az a film, amit annyira magáénak érzett, és boldoggá tette, hogy egy árva peták fizetség nélkül is megcsinálta volna. És ez a Chicago!

Catherine Zeta-Jones
Forrás: Northfoto

Felejtsd el az Oscar-díjamat érte, teljesen belül, mint színész, annyira teljesnek éreztem magam ebben a szerepben. A semmiért is megcsináltam volna, és bármikor újra csinálnám az egészet. Talán a valaha volt legmagabiztosabb szerep és érzés volt ez, amit valaha éreztem…Körülbelül egy hétig.

– tette hozzá nevetve.

Catherine Zeta-Jones
Forrás: Northfoto

Catherine Zeta-Jones 2003-ban játszotta el a nagyszabású musical moziban Velma Kelly szerepét, amelyért elnyerte a Legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar szobrocskát is. A különleges filmben olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint Richard Gere, Renée Zellweger és Queen Latifah. A produkció összesen 6 Oscar-díjat zsebelt be.

Catherine Zeta-Jones
Forrás: Northfoto

Catherine Zeta-Jones egy ideig alábbhagyott a karrierrel, de az elmúlt évben ismét pezseg körülötte a levegő, hiszen a Netflix nagy dobásában, a Wednesday sorozatban ő alakítja Morticia Addams-t. Ez egy legendás kihívás Anjelica Huston megformálása után, de igen jók a visszajelzések Zeta-Jones játékáról. És egy másik streaming csatornán is látható a színésznő, az új Nemzet aranya, A történelem peremén alcímű sorozatban főszereplő.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto