Barion Pixel Jön a Carnival Row második, egyben utolsó évada – Coloré

Jön a Carnival Row második, egyben utolsó évada

2023. 01. 17.

A Carnival Row-ban Orlando Bloom és Cara Delevingne a főszereplők. A tündérekkel, manókkal és kentaurokkal tarkított produkció egy keserédes társadalomkritika.

Megjelent a Carnival Row második és egyben utolsó évadának előzetese. Orlando Bloom és Cara Delevingne visszatér az Amazon Prime Video fantasy sorozatának utolsó évadához, amelynek premierje februárban lesz. Az első évad még 2019-ben debütált, a sorozat folytatása pedig kérdéses volt, de szerencsére megkapja méltó befejezését.

Carnival Row
Forrás: Northfoto

A hivatalos szinopszis így szól.

Egy fantáziavilágban, ahol az emberek és más lények összecsapnak, a Carnival Row második évadában Rycroft Philostrate ex-felügyelővel, más néven Philó (Bloom) egy sor hátborzongató, társadalmi feszültséget szító gyilkosság után nyomoz. Vignette Stonemoss (Delevingne) tündér és barátai, a Fekete Varjú összeesküvés pedig felesküsznek az emberi vezetők által elkövetett igazságtalan elnyomás ellen és folytatják harcukat. Tourmaline Larou (Karla Crome) olyan természetfeletti erőket örökölt, amelyek veszélyeztetik sorsát és a The Row jövőjét. Az első évadban megismert Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) és partnere, Agreus Astrayon (David Gyasi) megszökött a Burgue-ből (a képzeletbeli világ fővárosa) és bosszúálló testvérétől, Ezrától (Andrew Gower). A szerelmes pár egy radikálisan új társadalommal találkoznak, amely felborítja idilli terveiket. A főhősöknek lehetetlen dilemmákkal és lelket sanyargató próbatételekkel kell szembenéznie a Carnival Row epikus befejezésében.

A Carnival Row második és egyben utolsó évada 10 epizódot tartalmaz majd, két epizód jelenik meg hetente, február 17-től az Amazon Prime-on.

A Carnival Row mellett a modellből lett fotós és színésznő Cara Delevingne a Gyilkos a házban című sorozatban is szerepel, melyben együtt játszik Selena Gomezzel, Martin Sheennel és Steve Martinnal. Ezen kívül pedig egy rendkívül pikáns doku-reality-je is van a sztárnak, amiben a szexualitást boncolgatja, ez a Planet Sex with Cara Delevingne.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto